IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Колко скоро го виждаш това изтрелване?
    От космическа гледна точка живота е един миг

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Химът си е може би най-добрата перспектива на БФБ. Цената му е адски ниска за стойността, която стои зад него и спадовете са просто натиск на цената от големи инвеститори, които са се напълнили по време на бума с акции и сега искат да освободят парите. Ето за това и в един прекрасен момент (според мен скоро) отново ще имаме изстрелване на цената с поне 70% -80%

* не е препоръка. Имам акции тук.
      Колко скоро го виждаш това изтрелване?

Коментар

• тегли кредити и купувай да ти падне средната

Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Химът си е може би най-добрата перспектива на БФБ. Цената му е адски ниска за стойността, която стои зад него и спадовете са просто натиск на цената от големи инвеститори, които са се напълнили по време на бума с акции и сега искат да освободят парите. Ето за това и в един прекрасен момент (според мен скоро) отново ще имаме изстрелване на цената с поне 70% -80%

Коментар

• Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнение
          Ако тук не виждаш перспектива, то не знам къде ще я видиш :-).. фармичката, трейсчето, ихлбл-то или ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            инсчето и холдчето са номер 1 ... по липсата на перспектива обаче
            Ако тук не виждаш перспектива, то не знам къде ще я видиш :-).. фармичката, трейсчето, ихлбл-то или ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
              Добри новини :-))

"Армеец" остава лидер при общото застраховане в края на полугодието

money.bg

кой сега е номер едно

Спорна !!
              инсчето и холдчето са номер 1 ... по липсата на перспектива обаче

Коментар

• Добри новини :-))

"Армеец" остава лидер при общото застраховане в края на полугодието

money.bg

кой сега е номер едно

Спорна !!
                Last edited by X_Y; 28.08.2015, 16:55.

Коментар

• Почивайте се , не ги мислете тези работи .

Малко остана от лятото .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                    Помните ли колеги, как един инвеститор, не знам кой, в края на месец Май.2015 г. активно излизаше от позицията на нива 1.61, 1.60, 1.59, с доста бройки. Харабийски си ги разпродаде.
                    А какво стана по-късно 1.46, вместо очакваното от малките инвеститори 1,80 - 1,90 лв/бройка и то без идея за връщане нагоре.
                    Като слизат световните борси, слизаме и ние, като се качват, ние не се качваме ..... .. що е то...Бфб.
                    Сега този инвеститор може да си ги купи на 1,46 и след това да ги продаде на 1,36. Все някога ще се качи...

Коментар

• Помните ли колеги, как един инвеститор, не знам кой, в края на месец Май.2015 г. активно излизаше от позицията на нива 1.61, 1.60, 1.59, с доста бройки. Харабийски си ги разпродаде.
                      А какво стана по-късно 1.46, вместо очакваното от малките инвеститори 1,80 - 1,90 лв/бройка и то без идея за връщане нагоре.
                      Като слизат световните борси, слизаме и ние, като се качват, ние не се качваме ..... .. що е то...Бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        а може и да не са!

п.п. Имам
                        Ами продавай и в ходи трейдинга тогава

Коментар

а може и да не са!

п.п. Имам
                          Ей Тони, това че си одил у морето не означава да трескаш дивотии , успоко си нервите от тамошните гледки и си седни на насрания задник

Коментар

а може и да не са!

п.п. Имам
                            може!
                            и аз имам

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Тони, след година може 1600 вложени да станали 2000
                              а може и да не са!

п.п. Имам

Коментар

пълния дивиддент е още година! Няма такава банка в която да вложиш 1600лв, пък да ти върне 1400 !!!
                                я сметни пак и повтори

Коментар

Working...
                                X