Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от spark Разгледай мнениеАлбена АД нямат бонови книжки , Албена Инвест Холдинг АД имат 25бр, х 5,90 примерно ,,,,
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХима не ми е водеща артия но пък като падна защо да не взема.Няма да е зле още да поефтинее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМного е сложно ,другата година май изтича дивидента на привилигированите и не знам какво ще става .....даже и ако няма сътресения на борсата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМного е сложно ,другата година май изтича дивидента на привилигированите и не знам какво ще става .....даже и ако няма сътресения на борсата.....
смятам до тогава поне два пъти да превъртя спекулантския ми пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа , дано...
бих перефрацирал известната поговорка "от твоята уста в Божиите уши" така: "от твоята клавиатура в Божиите очи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение1,35 в хим е на дневен ред а 80 стинки при ССВ ще си дойдат от само се бе си.....
бих перефрацирал известната поговорка "от твоята уста в Божиите уши" така: "от твоята клавиатура в Божиите очи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемисирко, не си мъчи малкото мозъче за да не изпуши
септември ще бъде май
Да не би мангалите да правят революция на борсата.......
Гергов ли ще ви води към Три уши....или Тотев.....
П.П. 1,35 в хим е на дневен ред а 80 стинки при ССВ ще си дойдат от само се бе си.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо да те питам ,що стана с августовското покачване...... и как върви Усредняването в хима.....на всеки 15 стинки ли го правиш.......
септември ще бъде май
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВожда е абсолютно прав.
Имам познати във Варна които имат останали бонови книжки от АЛБЕНА от техни родители(нямам акции там) , които се жалват че миналата година получили само 18 лева дивидент(струва им се малко , а въобще не знаят че акциите им се търгуват на 50 лева) , а тази година няма да вземат нищо.Готови са да ги продадат без въобще да знаят колко пари струват.Last edited by spark; 25.08.2015, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена мен пък някой ми пуснал 2 000 бр. на 1,47
цял ден някой каролец продава ................. май е на зор и ще падне още цената ................ важното е кеш да имаш и да се купува яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена мен пък някой ми пуснал 2 000 бр. на 1,47
цял ден някой каролец продава ................. май е на зор и ще падне още цената ................ важното е кеш да имаш и да се купува яко
Коментар
Коментар