Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеЗдравейте колеги
имам едно бързо питане за тези,които следят позицията.....понеже покрай гръцката криза си купих малко акции тук началото на лятото със средна цена 1.57 се чудя защо в момента цената е под 1.50 при положение че в европата и САЩ борсите възстановиха сапада а икономиката на БГ се развива относително добре...да ли пък нямаме продавач на които не му се чака повече,но не иска да срива рязко цената......(благодарско на всички предварително за всяко аргументирано мнение по въпроса.....може и на лични)Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПич питай Император-Ът той може да ти каже защо падат акциите на Хим-ЪТ и верен ли ти е път-ЯТ, ааа и кой е продавач-ЪТ
ама викам си да попитам и за мнението на другите колеги и как те виждат картинката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСъгласен!
А той от къде е?
нищо лошо към предците, Големи Хора с идеали и заслуги за поклон
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеЗдравейте колеги
имам едно бързо питане за тези,които следят позицията.....понеже покрай гръцката криза си купих малко акции тук началото на лятото със средна цена 1.57 се чудя защо в момента цената е под 1.50 при положение че в европата и САЩ борсите възстановиха сапада а икономиката на БГ се развива относително добре...да ли пък нямаме продавач на които не му се чака повече,но не иска да срива рязко цената......(благодарско на всички предварително за всяко аргументирано мнение по въпроса.....може и на лични)
Коментар
-
Здравейте колеги
имам едно бързо питане за тези,които следят позицията.....понеже покрай гръцката криза си купих малко акции тук началото на лятото със средна цена 1.57 се чудя защо в момента цената е под 1.50 при положение че в европата и САЩ борсите възстановиха сапада а икономиката на БГ се развива относително добре...да ли пък нямаме продавач на които не му се чака повече,но не иска да срива рязко цената......(благодарско на всички предварително за всяко аргументирано мнение по въпроса.....може и на лични)
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИзговаря се и се изписва ....дивидент----------ът е за тебе Императорът
ей , човече не ни напомняй от къде си и какъв е начина ви на говорене а оттам и на изписване
А той от къде е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХм, помислих, че ви е пъкнал дивидентът.
ей , човече не ни напомняй от къде си и какъв е начина ви на говорене а оттам и на изписване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКоментари за отчета?
Прави впечетление спада/ даже отрицателния резултат от операции с финансови инструменти (специално през второто тримесечие), което не ме учудва и дори ме радва, че точно на това се дължи спада в крайния резултат.
Същевременно нетния резултат от Застраховане регистрира впечатляващ ръст!
Остава и резултатите по другите основни пера да обърнат тенденцията и да почнем да катерим.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКоментари за отчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеС една дума до изстрелването има още много вода да изтече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеОт космическа гледна точка живота е един миг
Коментар
Коментар