Аз си купих продадените на 15ти, че за момент бях си взел и повече. Ама май за пореден път съм избързал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДнес продадох на 1.12 закупени на 0.88, не се усетих за над 1.20 за съжаление. Сега следва спокоен Великден на кеш с добра печалбица, 20+%, кот такоа..
Едва ли някой е наясно какво следва занапред, особено след днешната двойна "изненада"..
Бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мажи ските и се приготви за слалом....... а и товара отново ще ти дава допълнително ускорение
fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Според мен грешиш.Още нищо не сме видяли.Повярвай ми.
- 1 like
Коментар
-
Според мен грешиш.Още нищо не сме видяли.Повярвай ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Чакаше се подобно развитие, няма спор. Но чак от такъв характер едва ли някой е очаквал да види, глобално за всички държави със спрели цели сектори от икономиката и без яснота дали ще имат въсзстановяване скоро. А след като тръгнат ще има още много, много мъка. Та накратко ситуацията не е никак розова. Ефекта от спирането на даден сектор се мултиплицира и рефлектира върху всички други. И докато икономиката се пренастрои за да оптимизира този дефект всички ще търпят ако не загуби , то поне много по - ниски приходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеОще не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Във форума има хора, които предричат ново дъно... да видим дали ще стане.
Не че няма основание да се тества.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Точно така"Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеелана свали цената до 1,07 ..... после се включи СИС и поддържаше огъня (1,07) ........ стана хубава игра ...... доволен съм на този етап...
горе главите и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеОще не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Хахаха.Пандемията само ускори нещата.
Last edited by HiperioN; 16.04.2020, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Точно така"Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
Коментар
-
Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
Коментар
Коментар