Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗа ССВ и зърнени какви ти бяха прогнозите?
За холдин варна - 16-17....нова ниво го познах...
за ССВ 80-85 ст.....тук
най трудно ще стане но ще стане.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз па си мисля 2,5 след половин година
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че ще познаеш макар че си мислех че Хима ще удържи 1.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемоя милост...1,30-1,35...преди три месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемоя милост...1,30-1,35...преди три месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът вместо нагоре тръгна надолу като Титаник.Хихи всички мислеха че 1.60 ще е най-ниската цена а то вече 1.45 стана.Колко му е да отиде и на 1.30 както някой беше споменал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИ алианц това ги устройва ли, не е ли малко в повече концпиративно !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри Гагарин е друга играта , някой се мъчи да и сваля цената......При всяка добра новина се изтегля и като мине ентусиазмът нарежда поръчките продава, това сеправи за пети път тази година.....последния път падна 39 а гледай колко е натрупал днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩо да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !вече година мина....почтиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе съм сигурен вече за подкрепата, ето при гагарин не се усети днеспоследния път падна 39 а гледай колко е натрупал днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемажо...
Що стана с емката и хиката.....нещо мълчиш.....
Що да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !Last edited by inta53; 04.09.2015, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри нас е непрекъснато така ......все сме си в криза....
Иначе при такива случай се продават най ликвидните дружества и в който някой прави подкрепа.......изкуствена...
Познай кой са те.......
Коментар
Коментар