If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чакаше се подобно развитие, няма спор. Но чак от такъв характер едва ли някой е очаквал да види, глобално за всички държави със спрели цели сектори от икономиката и без яснота дали ще имат въсзстановяване скоро. А след като тръгнат ще има още много, много мъка. Та накратко ситуацията не е никак розова. Ефекта от спирането на даден сектор се мултиплицира и рефлектира върху всички други. И докато икономиката се пренастрои за да оптимизира този дефект всички ще търпят ако не загуби , то поне много по - ниски приходи.
Абсолютно си прав.Розовите очила са за аматьорите.
Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Във форума има хора, които предричат ново дъно... да видим дали ще стане.
Не че няма основание да се тества.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
Точно така "Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
Според мен грешиш.Още нищо не сме видяли.Повярвай ми.
Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
ти ли беше тоя от елана дето толкова бързаше да се оттървеш от хартийките тук?
Чакаше се подобно развитие, няма спор. Но чак от такъв характер едва ли някой е очаквал да види, глобално за всички държави със спрели цели сектори от икономиката и без яснота дали ще имат въсзстановяване скоро. А след като тръгнат ще има още много, много мъка. Та накратко ситуацията не е никак розова. Ефекта от спирането на даден сектор се мултиплицира и рефлектира върху всички други. И докато икономиката се пренастрои за да оптимизира този дефект всички ще търпят ако не загуби , то поне много по - ниски приходи.
Точно така "Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
Бомбата си беше направо огромна , всички пострадаха от нея. Добра новина може и да няма скоро.
Къде си бе Бахур с Бахур!!!!! Радвам се да видя, че даваш коментари тук. Прогнозата ти се сбъдна само защото имаше глобална пандемия... (не защото ги разбираш много нещата ) иначе щеше да я видиш през крив макарон. Лично аз ще чакм да си върна бойките на по - ниско и все още нямам покупка на ХИМ. Може и да съм сгрешил, но възможности много и не съжалявам ако не успея да взема нещо тук. Гледам и не само гледам на места с по - голям профит и за по - кратко време ( според мен).
Oт 1,40 до 1,20 се ослушвахте после до лева и от лева на долЕ като салфетки ги хвърляхте
Доста объркани изявления. Двупосочни. Особено като беше 90 стинки цената. Навикване за "още надолу" и в същото време купуване. После продал на лев и три... После пак "още ще пада" , а тя цената отиде на 1.24... Вчера слезе на 1.15 и изведнъж всички нелепо се появихте двупосочните да навиквате.
Коментар