Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че то си беше 1,40 преди короната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Хм
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПод 1.50 си е промоция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Хм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение...а и стига сте се бутали...няма да има за всички!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЗдравейте пичове -Днес ще е хубав ден за БФБ(според мен)-би трябвало да затворим над 0,87 и да кажем че това е дъното не само на Хима но и на Софикса -Времето на спада (според мен) изтече-това е моя прочит на графиката .Много ми се иска тея от Енас...на и Сапол дето разпродваха да гледат кат на....ни -защото нямаше нужда от всичко това което сътвориха .
Горното не е препоръка ни за покупки ни за продажби .Успех пичове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКолегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..
- 1 like
Коментар
-
Колегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..М.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Аз мисля обраното, че сега няма криза, защото как може да е криза, когато банките ти дават избор да отложиш кредитите си с 6 месеца? Димек 6 месеца - нямаш грижи, каква криза? След 6 месеца вече може и да има, но не и сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Нее, никой не твърди такова нещо! Криза вече има и ще има още няколко месеца. В тази тема обсъждаме акциите. А за тях казваме че ще растат!
Правиш ли разликата!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Гледа се и колко са "паднали", преди да "скочат"
Има един показател "бета", - показва косвена връзка между едното("софка") и другото(хим-а),
Хубаво е да имаш от тези с по-голямата бета, ...обаче когато пазарът расте, а не като пада
без препоръка
Разбира ги Прецито нещата, старо куче си е...да не ползвам ж.род че не е същото..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар