IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах азАма то тъпото си е тъпоКато им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….
    Сега се ослушват и като мине под 1,12 и се блъскат Кой първи да хвърли картите
    Всеки път едно и също

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Кво става пак ли хванахте пътя към 1 лв
      Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах азАма то тъпото си е тъпоКато им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….

Коментар

• Кво става пак ли хванахте пътя към 1 лв

Коментар

• Аз ги лъзнах на 1.24 за добро или за лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Здравко, ти ли продаде? Признай си.
            Още не съм, но ми се върти тази мисъл !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е нека купуват де, че утре може да няма ! Аз сега се чудя дали да не направя едни бързи 40% профит като продам каквото купих в ниското
              Здравко, ти ли продаде? Признай си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти не си добре бе момче.Свали си розовите очила и мисли с главата си.
                Човече, и аз искам да падне и да купя още евтини акции, ама няма да ме огрее...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Мислиш ли, че некъв грип може да бутне Флагманъ?
                  Ти не си добре бе момче.Свали си розовите очила и мисли с главата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Поздрави, наистина хвана дъното, дали обаче няма да има тест отново близките месеци?
                    Със сигурност ще се опитат да тестват дъното но колко ще е успешен незнам -към днешна дата според мен 0,97 трябва да е як бетон -ако обаче я пробият не знам просто Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Браво колега! Хайде сега и една успешна прогноза къде ще е върха.. и тук и при Софикс
                      Много е рано още да се определи ВРЕМЕТРАЕНЕТО на предстоящия ръст .Но едно е сигурно че върха на Софикс ще настъпи когато изтече ВРЕМЕТО на покачването на Хима и ПИБ-би било логично да е над 3,2 а защо не и 6,2 при Хима и над 7 при ПИБ ,но не обичам да давам цифрови прогнози а ВРЕМЕВИ.Успех

Коментар

Средносрочен таргет 1.50, дългосрочен таргет 2 лъва
                        По две от мене и наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Нито пък неквъ предстояща криза.
                          Средносрочен таргет 1.50, дългосрочен таргет 2 лъва

Коментар

Нито пък неквъ предстояща криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Нема корона, нема морона. Яко ъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Колегите с прогнозите за цена от шейсет стойки, няма ви.. strol, Ташунко със сапа, бихте ли коментирали развоя на прогнозите си? Многобройните прогнози. Ежедневните и ежеминутни прогнози за надолу и шейсет стотинки цена. Постоянните облъчващи намеци за "още надолу може", така любезно нон-стоп видими за всички..
                                Тук сме четеме внимателно и си водим записки

За това да не пропуснете да ни уведомите ако продадете че ми е писнало да чета такива дето по дъната обясняват как баш на връо са продали, ама са забравили да се похвалят и сега са дошли пак да напазаруват

Да ползвам случая да питам нещо по принцип - Ако от някой холдинг някоя компания много го закъса дали ще скочи още повече акцията - Питам за един приятел не е препоръка за нищо
                                Last edited by ledosvetlenie; 15.04.2020, 00:37.

Коментар

Working...
                                X