IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Oт 1,40 до 1,20 се ослушвахте после до лева и от лева на долЕ като салфетки ги хвърляхте
    Доста объркани изявления. Двупосочни. Особено като беше 90 стинки цената. Навикване за "още надолу" и в същото време купуване. После продал на лев и три... После пак "още ще пада" , а тя цената отиде на 1.24... Вчера слезе на 1.15 и изведнъж всички нелепо се появихте двупосочните да навиквате.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• mapadona Още нещо научи се да ползваш Stop Loss
      Самоконтрол е най важното ако днес не вземеш нещо утре ще излезе по добро

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ето ти скрийншот с една моя сделка с ЦКБ и малко ХИМ отдолу, като имам още няколко подобни малко по-скъпо:
        За кво са ми
        Аз не съм се хвалил че съм купувал на 1.64
        Мен не ми пука за твоите пари ако мога ще ти ги взема ако можеш вземи моите това е играта

Коментар

Те па гОлемия купувач бърза и от 1.64 се ушил
          Стария Лобос влезе на 0.86 грубо и на у
          1.030 излезнах и сега ви гледам сеира
          Мисля скоро да купувам пак под 1 лев
          Ето ти скрийншот с една моя сделка с ЦКБ и малко ХИМ отдолу, като имам още няколко подобни малко по-скъпо:

Коментар

А купи ли и колко бр?
            Те па гОлемия купувач бърза и от 1.64 се ушил
            Стария Лобос влезе на 0.86 грубо и на у
            1.030 излезнах и сега ви гледам сеира
            Мисля скоро да купувам пак под 1 лев

Коментар

А купи ли и колко бр?
              С кво да купи!?
              С пари назаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах азАма то тъпото си е тъпоКато им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….
                Къде си бе Бахур с Бахур!!!!! Радвам се да видя, че даваш коментари тук. Прогнозата ти се сбъдна само защото имаше глобална пандемия... (не защото ги разбираш много нещата ) иначе щеше да я видиш през крив макарон. Лично аз ще чакм да си върна бойките на по - ниско и все още нямам покупка на ХИМ. Може и да съм сгрешил, но възможности много и не съжалявам ако не успея да взема нещо тук. Гледам и не само гледам на места с по - голям профит и за по - кратко време ( според мен).

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах азАма то тъпото си е тъпоКато им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….
                  А купи ли и колко бр?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

спускането свърши ...... вече и ти си го разбрал...

следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...

Голямото реване тепърва предстои и ти активно ще участваш в него.
                    Може после да отидеш и да се хвърлиш от Еверест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мажеш ли ските.
                      спускането свърши ...... вече и ти си го разбрал...

следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

радвай се, че има кой да си хвърля хартиите на +30% след като ти си хвърли твоите ..... така можеш да си ги вземеш отново
                        Мажеш ли ските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Салфеткаджии!
                          Хвърлят си банкнотите, като салфетки, в бичи капани и после нямат пари за тоалетна хартия.
                          радвай се, че има кой да си хвърля хартиите на +30% след като ти си хвърли твоите ..... така можеш да си ги вземеш отново
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Oт 1,40 до 1,20 се ослушвахте после до лева и от лева на долЕ като салфетки ги хвърляхте
                            Салфеткаджии!
                            Хвърлят си банкнотите, като салфетки, в бичи капани и после нямат пари за тоалетна хартия.
                            Last edited by Три без коз; 15.04.2020, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Кога е било същото преден път?

Коментар

Сега се ослушват и като мине под 1,12 и се блъскат Кой първи да хвърли картите
                                Всеки път едно и също
                                Кога е било същото преден път?
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X