IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес продадох на 1.12 закупени на 0.88, не се усетих за над 1.20 за съжаление. Сега следва спокоен Великден на кеш с добра печалбица, 20+%, кот такоа..
    Едва ли някой е наясно какво следва занапред, особено след днешната двойна "изненада"..
    Бъдете здрави!
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Според мен грешиш.Още нищо не сме видяли.Повярвай ми.
      Може и да си прав,но аз с късите бях до тук,затворих всичко и повече не ми се рискува

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Чакаше се подобно развитие, няма спор. Но чак от такъв характер едва ли някой е очаквал да види, глобално за всички държави със спрели цели сектори от икономиката и без яснота дали ще имат въсзстановяване скоро. А след като тръгнат ще има още много, много мъка. Та накратко ситуацията не е никак розова. Ефекта от спирането на даден сектор се мултиплицира и рефлектира върху всички други. И докато икономиката се пренастрои за да оптимизира този дефект всички ще търпят ако не загуби , то поне много по - ниски приходи.
          Абсолютно си прав.Розовите очила са за аматьорите.

Коментар

Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
            Във форума има хора, които предричат ново дъно... да видим дали ще стане.
            Не че няма основание да се тества.
            Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
            Съгласен!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Точно така "Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                елана свали цената до 1,07 ..... после се включи СИС и поддържаше огъня (1,07) ........ стана хубава игра ...... доволен съм на този етап...

горе главите и успех
                Мажи ските и се приготви за слалом.

Коментар

• елана свали цената до 1,07 ..... после се включи СИС и поддържаше огъня (1,07) ........ стана хубава игра ...... доволен съм на този етап...

горе главите и успех
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
                    Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
                    ти ли беше тоя от елана дето толкова бързаше да се оттървеш от хартийките тук?
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Хахаха .Пандемията само ускори нещата.
                      Чакаше се подобно развитие, няма спор. Но чак от такъв характер едва ли някой е очаквал да види, глобално за всички държави със спрели цели сектори от икономиката и без яснота дали ще имат въсзстановяване скоро. А след като тръгнат ще има още много, много мъка. Та накратко ситуацията не е никак розова. Ефекта от спирането на даден сектор се мултиплицира и рефлектира върху всички други. И докато икономиката се пренастрои за да оптимизира този дефект всички ще търпят ако не загуби , то поне много по - ниски приходи.
                      Last edited by HiperioN; 16.04.2020, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Точно така "Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
                        Бомбата си беше направо огромна , всички пострадаха от нея. Добра новина може и да няма скоро.

Коментар

• Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.

Коментар

Коментар

Къде си бе Бахур с Бахур!!!!! Радвам се да видя, че даваш коментари тук. Прогнозата ти се сбъдна само защото имаше глобална пандемия... (не защото ги разбираш много нещата ) иначе щеше да я видиш през крив макарон. Лично аз ще чакм да си върна бойките на по - ниско и все още нямам покупка на ХИМ. Може и да съм сгрешил, но възможности много и не съжалявам ако не успея да взема нещо тук. Гледам и не само гледам на места с по - голям профит и за по - кратко време ( според мен).

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

спускането свърши ...... вече и ти си го разбрал...

следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...
                                Да не излезе че ще се спуснеш по Маркуджика

Коментар

Working...
                                X