IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Хахаха, по-скоро 1.20

Мажи ските и си лягай.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Утре под 1 лева А?
      Хахаха, по-скоро 1.20

Коментар

• Не дълъг, ами прекалено даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение

Ако до довечера излезе "новина" че мажо ще изкупува на 8 лв ,може и да не падне под лев
          Кой мажо?
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Утре под 1 лева А?
            Ако до довечера излезе "новина" че манджо ще изкупува на 8 лв ,може и да не падне под лев
            Last edited by див осорляк; 20.04.2020, 17:33.

Коментар

• Утре под 1 лева А?

Коментар

• Значи си …. дълъг..... а за покупките не се бригай не сме чак такива разбирачи като дежурните във форума..... гледа весело на нещата пич

Коментар

• Хим ми беше около 23% от портфейла. Продадох около 1/5 от тях. На другия ден не издържах и купувах, даже повече отколкото бях продал. Та имам едно усещане, че съм избързал с покупките. За пореден път.

Коментар

• Та.….. дълъг или къс ….. си

Коментар

• Изобщо не беше страх. Щях да се страхувам при още 2 дни ръстове, както и писах по-рано. Беше почти настъпил момент за частична продажба и го използвах. Виж при цкб не успях. Пак казвам, може би съм избързал.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

дълъг път ме чака нагоре, но
                        ....
                        Дълъг, дълъг, колко да е дълъг

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Аз си купих продадените на 15ти, че за момент бях си взел и повече. Ама май за пореден път съм избързал.
                          Все си мислех че ти си единствения бургазлия без паника но на 15-и и ти си се предал ………

Коментар

• Аз си купих продадените на 15ти, че за момент бях си взел и повече. Ама май за пореден път съм избързал.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                              Днес продадох на 1.12 закупени на 0.88, не се усетих за над 1.20 за съжаление. Сега следва спокоен Великден на кеш с добра печалбица, 20+%, кот такоа..
                              Едва ли някой е наясно какво следва занапред, особено след днешната двойна "изненада"..
                              Бъдете здрави!
                              По добре врабец в ръката отколкото осорляк в небето

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мажи ските и се приготви за слалом.
                                дълъг път ме чака нагоре, но ти обещавам, че в подножието на еверест пак ще ти прехвърля товара, защото знам, че добре се грижиш за ските си ...... а и товара отново ще ти дава допълнително ускорение
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X