Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
След 6 месеца всичко по света ще се срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
В момента избухване няма да има по нито една позиция,такова аз очаквам след едни 6 месеца. Хубаво е да се държат /купуват евтини хартии сега. Ако продадеш евтина книга и с парите купиш друга евтина е все таяLast edited by Grosss; 06.01.2021, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТези дни излезнах оттук с най-голямата ми загуба и като %, и като абсолютна стойност в моята история. Все още мисля, че Химимпорт е доста подценена компания, но ми писна от шмекерии, неизвестни и т.н..!
Успех на държащите, наистина вярвам, че някой ден ще избухне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеМного акции бяха разпродадени, за да се пренесат пари по Лешерко ли Лешперко ли е, което не е нито технологична компания, камо ли растежна. Това ще се разбере ясно още тази година, по-ясно в следващите години , когато липсата на иновативен капацитет ще се проличи и няма да имат какво да продават, както и да е. Затова е нормално спекулативния капитал да се премести там където му е мястото, в това което всеки го знае какво е и какво може да очаква. Със сигурност ще продължи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Да, има вълна за нагоре тук, но също има и разпродажби при Алтерко, а нямах кеш за там. Бях "принуден" да е тези дни.
П.П. Е, надявам се да не ми се смеете, че съм споделил откровено какво мисля, правя и кога го правя.
Ако нямаше разпродажби на другото място, щях да си стоя тук. Пак казвам, че има потенциал за нагоре според мен и ви го пожелавам!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Много акции бяха разпродадени, за да се пренесат пари по Лешерко ли Лешперко ли е, което не е нито технологична компания, камо ли растежна. Това ще се разбере ясно още тази година, по-ясно в следващите години , когато липсата на иновативен капацитет ще се проличи и няма да имат какво да продават, както и да е. Затова е нормално спекулативния капитал да се премести там където му е мястото, в това което всеки го знае какво е и какво може да очаква. Със сигурност ще продължи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Доста тъп момент за излизане. Ще се посмеем един ден.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Доста тъп момент за излизане. Ще се посмеем един ден.
П.П. Е, надявам се да не ми се смеете, че съм споделил откровено какво мисля, правя и кога го правя.
Ако нямаше разпродажби на другото място, щях да си стоя тук. Пак казвам, че има потенциал за нагоре според мен и ви го пожелавам!Last edited by 15%; 06.01.2021, 17:32.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТези дни излезнах оттук с най-голямата ми загуба и като %, и като абсолютна стойност в моята история. Все още мисля, че Химимпорт е доста подценена компания, но ми писна от шмекерии, неизвестни и т.н..!
Успех на държащите, наистина вярвам, че някой ден ще избухне.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Тези дни излезнах оттук с най-голямата ми загуба и като %, и като абсолютна стойност в моята история. Все още мисля, че Химимпорт е доста подценена компания, но ми писна от шмекерии, неизвестни и т.н..!
Успех на държащите, наистина вярвам, че някой ден ще избухне.Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Чиче ми ти от какво се оплакваш?
Сам си казвал, от понеделник до сряда правиш едни десет хиляди, а четвъртък едни две-три хиляди колкото за уикенда...
Много си алчен бе!
Задавам въпрос..
Имаше времена, когато на БФБ се правеха такива пари.....Сега ми е все едно. Важното е да не си броиш парите и да ти артисват на края на месеца...
Ич не съм алчен, ма..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСал един мистър Керезов ни остана....Кът на Моканина бялата лястовица....
Де са цял етаж директори и още един етаж изпълнителни директори, и още един етаж надзорници и...( вече им загубих бройката...), да отделят половин заплата от "залъка си", за да се отсрамят пред 'ората ....?
Жив и здрав !
Сам си казвал, от понеделник до сряда правиш едни десет хиляди, а четвъртък едни две-три хиляди колкото за уикенда...
Много си алчен бе!Last edited by Имхотеп; 29.12.2020, 21:23.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Сал един мистър Керезов ни остана....Кът на Моканина бялата лястовица....
Де са цял етаж директори и още един етаж изпълнителни директори, и още един етаж надзорници и...( вече им загубих бройката...), да отделят половин заплата от "залъка си", за да се отсрамят пред 'ората ....?
Жив и здрав !
- 1 like
Коментар
Коментар