Първоначално изпратено от superexpert
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Само да не си проспиш младините тук
А За оня малоумник кислорода да не говорим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеРаздвижване ли е имало днес тук?!
А За оня малоумник кислорода да не говоримНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Хотелският бизнес е основно в Св. Константин и Елена Холдинг и Холдинг Варна. Може някаква малка част да е в ХИМ. По-скоро загубите идват от България Ер, въпреки че доколкото знам са минимизирали разходите покрай КОВИД и са разсрочили лизингите с няколко години напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
не! от телевизията е ! разбира се че е от банката. от другата страна има почти същата сума (11,423млн) като приходи от положителни валутни разлики
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Хотелският бизнес е основно в Св. Константин и Елена Холдинг и Холдинг Варна. Може някаква малка част да е в ХИМ. По-скоро загубите идват от България Ер, въпреки че доколкото знам са минимизирали разходите покрай КОВИД и са разсрочили лизингите с няколко години напред.
Не знам каква рентабилност ще докарат от тях но размаха им определено е впечатляващ.
Отделно имат хотел на Златните " Астера ". Зимния туризъм не ми е интересен но на Банско и Боровец също работят нещо доколкото знам .Last edited by markov; 01.12.2020, 17:42.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
и какво ще рече това с думи прости? Явно идва от банката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение3. Отрицателни разлики от промяна на валутни курсове 2-1230 11 435 801
Коментар
-
II. Финансови разходи 1. Разходи за лихви 2-1210 31 251 24 210 2. Отрицателни разлики от операции с финансови активи и инструменти 2-1220 491 018 260 142 3. Отрицателни разлики от промяна на валутни курсове 2-1230 11 435 801 11 013 661 4. Други 2-1240 295 311 378 450 Last edited by Innocent; 01.12.2020, 10:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеПредполагам на всикчи е ясно че бизнесът на групата е мноооого чувствителен към потока от туристи по морето. Тази година токлоз. За догодина, нищо не се знае.
Коментар
Коментар