Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеХаресвам как тичат след акцията.
Преди съвсем малко дни имаше тоооолкова много бройки на ниски цени, странни са хората.
Коментар
-
Mи промени се сантиментът - вече почти всички са наясно, че това е смао грип, а не апокалипсис, който ще бъде угасен с много трилиони долари. Е, за чий са им хартии, при положение че златото е контролирано и почти утрепано, като могат да имат акции, които са с потенциал да направят прословутото V?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩо малкия мук се прави на брокер и пуска малко количество на 95 стинки ...и така ще го прави неколко дни......
Аз го отиграх от 85 стинки на 115+ сега му търся най ниската цена покупка .....тези на 95 ще фанат само пица а може и това да не фанат.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Много им се кахъриш на тези книги, ако ги нямаш По-добре виж 4еh по-навреме да го отиграеш, че там според днешната сесия, ситуацията май не върви по план !?
Аз го отиграх от 85 стинки на 115+ сега му търся най ниската цена покупка .....тези на 95 ще фанат само пица а може и това да не фанат.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Хайде по спокойно ...
Малко се качи борсата и излезохте Викачите...
Първо холдинг Варна нема достатъчно пари да си крепи собствената акция а ще купува от Холдинга... на последната балансировка беше мноого посен...
И ако всичките оптимисти от камората пак завикате в един глас че идва Годо май Пак е станало време за продажба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКойто продава на тези нива е доста глупав и не подготвен...хората емитират дълг за да купуват. А вие продавайте...изсипаха ви 2милиона евтини акции ли и сега ще си ги върти е до безумие докато Варна не реши тях да ви събере..
Малко се качи борсата и излезохте Викачите...
Първо холдинг Варна нема достатъчно пари да си крепи собствената акция а ще купува от Холдинга... на последната балансировка беше мноого посен...
И ако всичките оптимисти от камората пак завикате в един глас че идва Годо май Пак е станало време за продажба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, то като всички станем оптимисти вече ще е късно да се купува..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, то като всички станем оптимисти вече ще е късно да се купува..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТакова агресивно изкупуване не съм виждал в последните 10 г...Всяка тапа се отваря...Мехурчетата започват да шумят...
Не препоръка за покупко-продажба, но се надявам на ръст.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Щото чакат да се съберат, за да лиснат с кофата - този мач сме го гледали много пъти. Имам си и искам да расте, но не съм особен оптимист
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Щото чакат да се съберат, за да лиснат с кофата - този мач сме го гледали много пъти. Имам си и искам да расте, но не съм особен оптимист
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар