Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДавай флагманеее, Гази през чарта Напред и нагоре
И на всичкото отгоре като дъмга, на гърба им стой ЗХБГ с интересната си кризисна история в която никои за нищо няма да влезе повече... смешно е...Last edited by Българей; 15.07.2015, 09:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеФлагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът трябва да издържи на 1.50 за артия.Не мисля че ще слезе до номинал.Артията е интересна за много инвеститори.
Коментар
-
ivandavidov
Флагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеФлагман, но много близо до номинал.. което е по интересното ще се включи ли в клуба на номиналите или на тия под тях.
Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофиксчо купи ли от тоя Флагман.Да не изтървеш влака .
Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЗащо тогава не купиш направо обикновени, а минаваш през привилегированите?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКое точно от Костолани имаш впредвид?Той доста умнотии е изрекъл .Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар