Ха ха , след на знам колко години чакане,(почти мислих,че няма да доживея момента), не знам колко усреднявания, честно , не знам колко акции имам, вече съм на 2 - 3 стинки печалба тука. Ако ми имах и палформите на лаптопа сигурни щях да пусна поръчки продава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеТука този дето продаде яки бройки на левче колко ли тАп се чувства сега...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Утре дватАх лева.. Монти да зяпа отсрани..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДобре започвамеМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
За мен логиката е , че всеки иска да вземе по-евтини акции ( правилно разсъждаваш - не искат- помисли защо им е да вдигат рязко цената и да купуват скъпо, но като се съберат повече купувачи ,тогава става конкуренция и отиваме на ....кой превари той завари ) но като няма - тогава отиваме на по-скъпи цени , където ще има и предлагане и купуване. Това е истината.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Проблема е че десетина дни не могат или не искат да ги отвеят...Last edited by radon222a; 22.08.2017, 00:11.
Коментар
� -
При това търсене ще ги отвеят или българският реотан ще им загрее да си дръпнат поръчките по-нагоре.ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИМА ЯКО ТЪРСЕНЕ!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дребни, дребни но спират ръста....ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИМА ЯКО ТЪРСЕНЕ!!!
Коментар
� -
Дребни продавачи. Големи пакети продава вече няма - чужденците излязоха, НО пък ТЪРСЕНЕТО ме кефи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеНо и съпротивата е сериозна.А, бе да не е БАТКО?
Last edited by radon222a; 21.08.2017, 18:24.
Коментар
�
Коментар