If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си купувах през пазара в нормалната сесия - на аукциона бях зает с нещо друго !
Принципно съм оптимистично настроен към Хима и най-вече към цената - в случая продажбите на Булбанк не ме интересуват
Аз съм си напазарила на 1,8 още преди 2 седмици и сега чакам тапата да се изстреля, че така голяма мъка на 1.9, че после и 2 трябва, 2.2 и т.н.
Ако говориш за сипването в последната секунда, аз също закачих.. Странна ми се стори цялата работа, сложих оферта купува на 1.89, а купих на 1.845.. да са живи и здрави!
Аз си купувах през пазара в нормалната сесия - на аукциона бях зает с нещо друго !
Принципно съм оптимистично настроен към Хима и най-вече към цената - в случая продажбите на Булбанк не ме интересуват
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
НА 6.11 .2014 си купих 20 000 бр. от тях - не пожелаха да слязат под 1.84 лв. - и да 5000 бяха от изсипване до тази цена.
Ако говориш за сипването в последната секунда, аз също закачих.. Странна ми се стори цялата работа, сложих оферта купува на 1.89, а купих на 1.845.. да са живи и здрави!
Коментар