IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Как позна?
    Че то има ли други на борсата?
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Как позна?
      гледам на боб

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
        да особенно при онази
        Как позна?

Коментар

Мисля,че ще стане много интересно при пътно-строителните компании.
          да особенно при онази

Коментар

За Трейса ли намекваш, в каква посока интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Уникредит продължават с айсбергите.

Коментар

• Уникредит продължават с айсбергите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                  кой пустиняк купува?
                  Европа днес развързва кисията за България,някой е решил да прави бързи пари,в
                  което няма нищо лошо.

Коментар

• Не купувайте така,че се стреснах ! В тая скука...

Коментар

• кой пустиняк купува?
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Опаааааа...?!

Коментар

• Булбанк ли се разбързаха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                            Аз си купувах през пазара в нормалната сесия - на аукциона бях зает с нещо друго !
                            Принципно съм оптимистично настроен към Хима и най-вече към цената - в случая продажбите на Булбанк не ме интересуват
                            Аз съм си напазарила на 1,8 още преди 2 седмици и сега чакам тапата да се изстреля, че така голяма мъка на 1.9, че после и 2 трябва, 2.2 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Ако говориш за сипването в последната секунда, аз също закачих.. Странна ми се стори цялата работа, сложих оферта купува на 1.89, а купих на 1.845.. да са живи и здрави!
                              Аз си купувах през пазара в нормалната сесия - на аукциона бях зает с нещо друго !
                              Принципно съм оптимистично настроен към Хима и най-вече към цената - в случая продажбите на Булбанк не ме интересуват
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                                НА 6.11 .2014 си купих 20 000 бр. от тях - не пожелаха да слязат под 1.84 лв. - и да 5000 бяха от изсипване до тази цена.
                                Ако говориш за сипването в последната секунда, аз също закачих.. Странна ми се стори цялата работа, сложих оферта купува на 1.89, а купих на 1.845.. да са живи и здрави!

Коментар

Working...
                                X