IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
    НА 6.11 .2014 си купих 20 000 бр. от тях - не пожелаха да слязат под 1.84 лв. - и да 5000 бяха от изсипване до тази цена.
    Това тяхното е висша форма на кретенизъм и не го правят за пръв път тоя номер !

Коментар

• Така както е тръгнало, на чужденчето ще му се наложи да намери средства по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Уникредит Булбанк е банка депозитар за доста от чужденците търгуващи на БФБ. Техните пакети се водят на нейно име и за пред ЦД са обединени в едно. Така продажбата на някой от клиентите й, намаля общия пакет и влияе на обявения ФФ който следиш (в случая за пакети под 2%).
        Колко има да продава конкретното чужденче, не се знае засега. Продават през айсберги на аска, което загатва че вероятно не е много.
        Според мен това е и причината цената да се задържа под 1,90 - 2 лв. все още.
        НА 6.11 .2014 си купих 20 000 бр. от тях - не пожелаха да слязат под 1.84 лв. - и да 5000 бяха от изсипване до тази цена.
        мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
          Как ще коментирате изменението на ФФ?
          Уникредит Булбанк е банка депозитар за доста от чужденците търгуващи на БФБ. Техните пакети се водят на нейно име и за пред ЦД са обединени в едно. Така продажбата на някой от клиентите й, намаля общия пакет и влияе на обявения ФФ който следиш (в случая за пакети под 2%).
          Колко има да продава конкретното чужденче, не се знае засега. Продават през айсберги на аска, което загатва че вероятно не е много.
          Според мен това е и причината цената да се задържа под 1,90 - 2 лв. все още.

Коментар

• Как ще коментирате изменението на ФФ?

Коментар

• До колкото знам Карпет макс са купувача и са българи. Не знам обаче имат ли общо с Хим-а.
              Според мен всички бг. собственици, които си купиха вериги ще инкасират сигурни печалби в бъдеще от препродажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнение
                ............че кое му е сериозно мистър 15% , явно искаш някои да ти напише нещо и аз ти написах нещо . , тъй като съм ви голям фен на теб и авера ти Жорката .
                Хмм, доста интересно. Аз обаче ще продължа да следя темата с Baumax.

П.П. Благодаря за линка Софикс, но нещо не ми се връзва, а може и да бъркам.
                Last edited by 15%; 11.11.2014, 21:42.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• ............че кое му е сериозно мистър 15% , явно искаш някои да ти напише нещо и аз ти написах нещо . , тъй като съм ви голям фен на теб и авера ти Жорката .

Коментар

• Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнение
                    Я го давайте малко по сериозно .................. или легенди да има
                    Какво несериозно намери в поста ми?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Вървят някакви слухове, че Хима /или някой от групата/ са придобили Баумакс. Някой знае ли нещо официално - така ли е, не е ли? Ако е така какво мислите - за добро ли е, за лошо ли?
                      А ти не знаеш ли, че Хима купи Енергото преди две години !
                      Я го давайте малко по сериозно .................. или легенди да има

Коментар

• Вървят някакви слухове, че Хима /или някой от групата/ са придобили Баумакс. Някой знае ли нещо официално - така ли е, не е ли? Ако е така какво мислите - за добро ли е, за лошо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                          а ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
                          при положение, че преди това е била борсов милиардер
                          Хахахаха, че аз ако бях милиардерка щях ли да се мотам на БФБ. Както се казва, тук няма къде да си похрача парите

Коментар

Благородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионер
                            Aми като влизам в позиции си имам очаквания за тях. Иначе какво да правя с тези акции, да си ги купувам и да си ги държа за внуците . Мисля като ми стигне таргетите да излизам. Въпросът е, че очакванията са ми за първата половина на следващата година, ако не ги стигнем тези нива ще препраглеждам акцията. Но си мисля, че има добри предпоставки да видим отново силен ръст в началото на следващата година.
                            *не е препоръка.

Коментар

Благородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионер
                              а ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
                              при положение, че преди това е била борсов милиардер

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                ... Очакванията са ми, да мине до към 2.8-3 лв. и да видим пак връщане до 2 лв.

Коментар

Working...
                                X