Първоначално изпратено от Q35
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУникредит Булбанк е банка депозитар за доста от чужденците търгуващи на БФБ. Техните пакети се водят на нейно име и за пред ЦД са обединени в едно. Така продажбата на някой от клиентите й, намаля общия пакет и влияе на обявения ФФ който следиш (в случая за пакети под 2%).
Колко има да продава конкретното чужденче, не се знае засега. Продават през айсберги на аска, което загатва че вероятно не е много.
Според мен това е и причината цената да се задържа под 1,90 - 2 лв. все още.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКак ще коментирате изменението на ФФ?
Колко има да продава конкретното чужденче, не се знае засега. Продават през айсберги на аска, което загатва че вероятно не е много.
Според мен това е и причината цената да се задържа под 1,90 - 2 лв. все още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнение............че кое му е сериозно мистър 15% , явно искаш някои да ти напише нещо и аз ти написах нещо ., тъй като съм ви голям фен на теб и авера ти Жорката .
П.П. Благодаря за линка Софикс, но нещо не ми се връзва, а може и да бъркам.Last edited by 15%; 11.11.2014, 21:42.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнениеЯ го давайте малко по сериозно .................. или легенди да имаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВървят някакви слухове, че Хима /или някой от групата/ са придобили Баумакс. Някой знае ли нещо официално - така ли е, не е ли? Ако е така какво мислите - за добро ли е, за лошо ли?
Я го давайте малко по сериозно .................. или легенди да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеа ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
при положение, че преди това е била борсов милиардер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБлагородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионер. Мисля като ми стигне таргетите да излизам. Въпросът е, че очакванията са ми за първата половина на следващата година, ако не ги стигнем тези нива ще препраглеждам акцията. Но си мисля, че има добри предпоставки да видим отново силен ръст в началото на следващата година.
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБлагородно ти завиждам как ясно виждаш бъдещите движения на акцията. Ако продължаваш така и ги отиграваш, бързо ще станеш борсов милионера ако не ги е видяла вярно пак може да стане борсов милионер...
при положение, че преди това е била борсов милиардер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение... Очакванията са ми, да мине до към 2.8-3 лв. и да видим пак връщане до 2 лв.
Коментар
Коментар