Флагманът беше под номинал доста време. Нищо не пречи пак да слезе. Нищо не пречи и да качи. Имам малко акции тук, но са твърде малко. Лично аз се надявам да слезе под номинал, за да напълня здраво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеФлагман, но много близо до номинал.. което е по интересното ще се включи ли в клуба на номиналите или на тия под тях.
Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофиксчо купи ли от тоя Флагман.Да не изтървеш влака.
Много жалко и притеснително за целият ни капиталов пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЗащо тогава не купиш направо обикновени, а минаваш през привилегированите?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе модератора кво толкова лошо видяхте в постовете че ги изтрихте.Излагате се и не се усещате вече.Ей затова нищо повече от един ред не ми се пише в тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКое точно от Костолани имаш впредвид?Той доста умнотии е изрекъл.
))) Казал е костолани, че на борсата има достатъчно балъци за да ти направят профита - не е необходимо дори да се мъчиш да ги навиваш да правят това което ти се иска
))) E ако не можеш да се справиш само с наличната даденост, т.е. без вербална интервенция - няма да се справиш и с нея и вероятно капитала може да те напусне именно борсово ...
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩо не се радваш на слепците, нали уж ти пълнят джоба, а ти им пречиш да го правят, защо.Знаеш че не се рита срещу ръжен а риташ !?
Кандидат милионери винаги ще има, така, че не е нужно да ги зарибяваш
Вземи пример от Костолани, както препоръча Софикс.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного мислиш бе Преци.Не си мъчи акъла.Трудно е да накарам сляп човек да прогледне.Това съм разбрал за тия години на борсата,а слепци на бфб колкото искаш.Знаеш че не се рита срещу ръжен а риташ !?
Кандидат милионери винаги ще има, така, че не е нужно да ги зарибяваш
Вземи пример от Костолани, както препоръча Софикс.
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе, не, извода не го указах умишлено, сам да се сети, а той е, че вътрешния глас му е дал каквото иска, за да се освободи от мъките и стреса. Иска ли човека срив да го застигне, рано или късно го застига но и джоба му изпразваПоложителна сугестология
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеПо кратко казано,прекалил е с треватаПоложителна сугестология
)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар