Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПриятел, запомни, че тези дето дават дивидент, може и те още следвата година да не дадат дивидент и по-рано дори от Хима да станат непублични
На Хима акциите са поне на ниска цена, а на дивидените почват от 2.50 нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПокупката на акция е изходящ паричен поток за всеки инвеститор, затова вътрешната стойност на джоба му намалява при равни други условия....Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнениеДивидента е изходящ паричен поток за компанията, затова вътрената стойност на компанията намалява при при равни други условия....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДопълвам си аз ХИМ-чета обикновенни акции , щото като чета коментарите имам чувството че акцията е подценена , ама като се замисля някой може ли да ми обясни защо купуваме компании които не раздават дивиденти
Нито има някаква възвръщаемост , нито можем да участваме в управлението.
Въобще струва ли си дългосрочното инвестиране в компании които нямат дивидентна политика и при условие че след 2-3 години може да стане не публична и да няма на кой да си продадем акциите?
Не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесамо не ми стана ясно защо не си купуваш ХИМ-чета с дивидент
Разликата от едните до другите е повече от два дивидента.
Ако привилегированите си останат такива за постоянно веднага ще продам обикновенните и ще се нагрухам яко с тях.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДопълвам си аз ХИМ-чета обикновенни акции , щото като чета коментарите имам чувството че акцията е подценена , ама като се замисля някой може ли да ми обясни защо купуваме компании които не раздават дивиденти
Въобще струва ли си дългосрочното инвестиране в компании които нямат дивидентна политика и при условие че след 2-3 години може да стане не публична и да няма на кой да си продадем акциите?
толкова е просто...
само не ми стана ясно защо не си купуваш ХИМ-чета с дивидентfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
На Хима акциите са поне на ниска цена, а на дивидените почват от 2.50 нагоре.Bulls on BSE
Коментар
-
Допълвам си аз ХИМ-чета обикновенни акции , щото като чета коментарите имам чувството че акцията е подценена , ама като се замисля някой може ли да ми обясни защо купуваме компании които не раздават дивиденти
Въобще струва ли си дългосрочното инвестиране в компании които нямат дивидентна политика и при условие че след 2-3 години може да стане не публична и да няма на кой да си продадем акциите?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIDO- Разгледай мнениеКоя е последната дата за сделка с акции с право на дивидент?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекупуваш обратно репата ли вожде
Коментар
Коментар