А гледам някой ми пуснал Хим 800 бр на 1.473 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОбикновено дребните инвеститори работещи по кварталните закусвални продават за да си допълнят към заплатата за да имат да плащат сметките си за ток и вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедобре, де
и какво като сме на минус?
един пункт нагоре или 1 пункт надолу е все тая...
не се отчайвай толкова бързо, че още е зелено .................. в края на сесията някой хигиенист по тировете ще продаде една акция на 48 лв и индекса ще приключи на така мечтаното за теб червено...
сега пък къде намесваш моите дървета и защо толкова се напрягаш да мислиш за тях?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеРадвам се само за някои акции дето падат и то паднаха с 1 - 2 стотинки.
А за последните няколко месеца разбрах че шитовете на борсата имат върхове ама нямат дъна. Може от 20 лева на 1 стотинка да иде. Тези разпродажби за мен са полезни само за да видя кое колко струва.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеМанипулират Софикса, реално сме на -. Това е проблема, че все е минус.
и какво като сме на минус?
един пункт нагоре или 1 пункт надолу е все тая...
не се отчайвай толкова бързо, че още е зелено .................. в края на сесията някой хигиенист по тировете ще продаде една акция на 48 лв и индекса ще приключи на така мечтаното за теб червено...
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеНали се сещах, че твойте дървета няма да мръднат туко тека, щото си ги наторил или ти се иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеалбената не ме касае защото я няма в моя индекс
по всяка вероятност и теб не те касае албената защото дори да е в портфейла ти то дали "минават" 3 или 33 акции е все тази...
трите бройки в сделка за 150 лв. го касаят само този който участва в самата сделка
Нали се сещах, че твойте дървета няма да мръднат туко тека, щото си ги наторил или ти се иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеВсичко ме касае, то да виждаме каквото си искаме е добре до един момент. А теб защо не те касае ??
по всяка вероятност и теб не те касае албената защото дори да е в портфейла ти то дали "минават" 3 или 33 акции е все тази...
трите бройки в сделка за 150 лв. го касаят само този който участва в самата сделка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа теб по какъв начин те касаят въпросните 3 акции?
Всичко ме касае, то да виждаме каквото си искаме е добре до един момент. А теб защо не те касае ?? Неохима същата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеРадват се че пада.. идиоти, радвайте се да се вдига, като преди 2007.. купуваш и вече си напред
А за последните няколко месеца разбрах че шитовете на борсата имат върхове ама нямат дъна. Може от 20 лева на 1 стотинка да иде. Тези разпродажби за мен са полезни само за да видя кое колко струва.
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеНякой си купил 3 акции на АЛБена и станала работата, няма такава борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВсичко е възможно.Ако западняците задълбаят ние ще се забатачим повече.Може и да излезеш прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнениеХаха .. нали знаеш,че тека не се прави, да не продаваш хима после не уевче
като гледам, причини бол - няма кой да купува, няма и да има, навън е цъфнало та вързало, къде се обърнеш все проблеми. Да някой, че каже, не сме се били вдигнали и няма да падаме,.. Като опре ножа всеки гледа да пипне нещо. Надявам се да не съм прав,. Радват се че пада.. идиоти, радвайте се да се вдига, като преди 2007.. купуваш и вече си напред.. че може и никога да не се вдигне..
А тези мишки дето купуват и с тях и без тях все тая.. те си знаят. кои са... купили някакви акции. Много важно. Ако са купили..Чакали дивидент да купуват,, е какво ще купите с него.. жалка работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяколко поста по надолу съм писал вчера какво съм купил.Чети!!
като гледам, причини бол - няма кой да купува, няма и да има, навън е цъфнало та вързало, къде се обърнеш все проблеми. Да някой, че каже, не сме се били вдигнали и няма да падаме,.. Като опре ножа всеки гледа да пипне нещо. Надявам се да не съм прав,. Радват се че пада.. идиоти, радвайте се да се вдига, като преди 2007.. купуваш и вече си напред.. че може и никога да не се вдигне..
А тези мишки дето купуват и с тях и без тях все тая.. те си знаят. кои са... купили някакви акции. Много важно. Ако са купили..Чакали дивидент да купуват,, е какво ще купите с него.. жалка работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениек'во значение има за теб до колко ще падне???
ти така или иначе не купуваш, а скоро нямаш планове и за покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТоя Флагман ми е интересно дали няма да слезе до 1.40 лв.
ти така или иначе не купуваш, а скоро нямаш планове и за покупки
Коментар
Коментар