If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е с какво да ти купи джони, като продаде за жълти стотинки
Това беше рядко показна капитолация.. Като власите дето се давят на края на Дунав .. Героя вече ми е в игнор листата, че не понасям латерни бълващи безсмислени, еднакви постове, но спомена за този крах ще остане жив дълго
Не разбирам защо се надъхват някой играчи като посоката на бфб е надолу.Много хора не са виждали или не разпознават бичите капани и затова ще претърпят загуби.
Ами добре е ,ще видим как ще се държи пазара като дойде време да излиза следващия ПФ от фонда.........вероятно е въпрос на време
Не разбирам защо се надъхват някой играчи като посоката на бфб е надолу.Много хора не са виждали или не разпознават бичите капани и затова ще претърпят загуби.
Тоя не вдява, че от излизането на Родина му е последния шанс да купи нещо евтино!!! Пазарът (без мажо) пое за няколко часа над 220т Хим!!!! Останаха неизпълнени бидове за над 35т на 1 лв!!! Как ви се струва?
Ами добре е ,ще видим как ще се държи пазара като дойде време да излиза следващия ПФ от фонда.........вероятно е въпрос на време
Абе безкозовия и без карти …. ти съвсем се обърка в посоките и реването …….. явно си някой от ония със хилядите никове останали в историята …. щом крещиш ……. продавайте….. това означава ЪП
Тоя не вдява, че от излизането на Родина му е последния шанс да купи нещо евтино!!! Пазарът (без мажо) пое за няколко часа над 220т Хим!!!! Останаха неизпълнени бидове за над 35т на 1 лв!!! Как ви се струва?
На теб ли!?
Ти си заблуден и набълбукан ъпър.
Голямото реване тепърва предстои!
Абе безкозовия и без карти …. ти съвсем се обърка в посоките и реването …….. явно си някой от ония със хилядите никове останали в историята …. щом крещиш ……. продавайте….. това означава ЪП
Е то всеки знаеше, че ще падне Хим заради излизането на Родина. Аз го отиграх така: продадох около 15т между 1.20 и 1.12 и днес си ги купих обратно на 1 лв., даже малко повечко си взех. Пакетът на Родина от над 220т. мина точно за 1 ден, което честно казано ме изненада.... останаха ми даже 5т неизпълнени на 1 лв.!!!
И утре си на пързалката, ушит в шитове и яко на загуба и чакаш да минат 2-3 дни, за да ни излъжеш отново, как си спечелил.
Коментар