Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКефя се на всички дето така стремглаво купуват ….. подаръците..... с право мога да бъдат поздравени
Защо са ми акции когато няма кой да ги подкрепи.....да си ги имам....Мерси!
Същото чувство имам и за Трасе....купих днес малко на 3 но вече ги виждам 2,50 ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНема начин , така не се управляват пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБраво на …. големия..... продавач днес …… заслужи си уволнението като меринджей
Коментар
-
Първоначално изпратено от wallbanger Разгледай мнениеКрай няма ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Утре като обърне ще те видя какви ще ги приказваш и пишеш колко си голема работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеОсновно "лакардии".Явно не познаваш компанията.икономиката.....Около 2004г запалих един познат по БФБ.Тогава всички акции летяха.Той се помисли за велик играчор и ми обясняваше как щял да върти чужди пари срещу комисионна.След кризата 2008г,избяга в Англия.На неговото ниво си-нищо лично.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Икономическата среда се променя, не са години за дивидент, много компании ще имат много неочаквани дупки за покриване и загуби. Примерно, полети за Милано извършват ли се в момента, това не са ли загуби? И то само за там ли ще има спад.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Утре като обърне ще те видя какви ще ги приказваш и пишеш колко си голема работа
Коментар
Коментар