If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Накрая "хитрите" ще останат с горещия картоф и ще призовават за спиране търговията, защото били губили пари.
Аз съм изкарал 2009 година ,живи здрави ще изкарам и тази криза......а и съм пълен с кеш......Това число 490 без криза преди 7 месеца аз съм го дал......а сме в криза....така че вече 430 може да видим след неколко месеца.....ако стане като Италия....Пу ,пу.....
Е чак пък толкова ,продадох едната хилядарка вече....10% са си 10 процента......Да не забравями ,че ако се задържат цените под 1,20 има доста репа и ИП ще почнат да питат ще внасяш ли кеш или да продавам и това е време ......поне 3 дни ще се хитреят едните да не им продадат ,другите ще бързат....че няма кОпувачи...
Накрая "хитрите" ще останат с горещия картоф и ще призовават за спиране търговията, защото били губили пари.
П.с. Между другото пак ви сипаха, че да сте доволни на "промоцията". Типичен мечи капан. Вече може да спираме търговията, че купихте евтино.
Е чак пък толкова ,продадох едната хилядарка вече....10% са си 10 процента......Да не забравями ,че ако се задържат цените под 1,20 има доста репа и ИП ще почнат да питат ще внасяш ли кеш или да продавам и това е време ......поне 3 дни ще се хитреят едните да не им продадат ,другите ще бързат....че няма кОпувачи...
Я,виж ти.Монти,как да те разбирам.Станал си щедър?
Коментар