Нари това е правилото,.., купувай по време на чума ….. а пък тези дето продадоха и реализираха огромни загуби не мога да си изясня с какъв акъл са ... но пък положителното е че ще се върнат отново на пазара на съвсем други нива за да подкрепят тренда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля ,че има доста репа на 1,0-1,1 и ако не се вземат мерки 70,80 стинки е цената, Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеГрозно се получи днес, но пък си купих няколко хил на 1,07 дано да е за хубаво ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля ,че има доста репа на 1,0-1,1 и ако не се вземат мерки 70,80 стинки е цената, Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедмицата едва започва
Продавачи има само чакат да заредите ордерите и ви сипват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБах маа му....
Днес наистина ме заболя....
А си мислех, че съм преживял всичко добро и лошо на БФБ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не знам къде ще бъде подкрепата, но кой е тази "будала" който продава, а ние умните купуваме? И колко още акции има? И само един ли продава?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам къде ще бъде подкрепата, но кой е тази "будала" който продава, а ние умните купуваме? И колко още акции има? И само един ли продава?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук подкрепата ще бъде под 1лев
Ще се включа но за сега съм Пас
Коментар
-
Накрая "хитрите" ще останат с горещия картоф и ще призовават за спиране търговията, защото били губили пари.
П.с. Между другото пак ви сипаха, че да сте доволни на "промоцията". Типичен мечи капан. Вече може да спираме търговията, че купихте евтино.
Коментар
Коментар