If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес купих на 1.05 и 1.06 лв.Вдигнете я тия седмици на 1.25-1.30 и с удоволствие ще ви ги продам отново Днес това червено на борсата ме изкефи.Върна ме 2014 г кога гръмна Корпоративна банка.
Елана имаха голяма експозиция репа в Хима.
Днес всъщност бяха изсипвани онези пакети, чиито margin call не са били удовлетворени на база петъчното затваряне.
Правете си сметката за днешното затваряне и новите margin call.
Благодаря, Елана ми казаха и от други места, че е основният продавач.
мда, елана е основния продавач ........ такава цена 1,05 за последните 7 години (от 2013 г. до днес) е имало само през май 2016 когато минаха съвсем малко бройки ........ а днес имаше сериозни обеми и ми се струва, че ще има още доста акции за продажба
елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репо
Благодаря, Елана ми казаха и от други места, че е основният продавач.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
1,04-1,05 беше дъното на цената и при предната криза след като фалираха КТБ .......... по спомен беше през месец май 2016 г. , че сега не ми се проверява...
елана и карол основно са ми продавали ....... според мен това са панираните жабчета които хвърлят горещият картоф като за последно ........ кеш нямам повече ...... направих и репо
Пазара според мен показа, че има репа на 1.1 които днес изгърмяха. Другото което виждам е че има подкрепа на 1.05. на достатъчно голяма загуба съм към момента, но явно свикнах и нещо не ме впечатлява. Нямам кеш за да пълня и седя и се облизвам от страни .
ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
Коментар