Мдааа, нека блъсканицата започне - СЕГА!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
[QUOTE=polax;1059903547]Ташунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука,
+1
Вече споделях, че спя спокойно , а при мен са баят хартийки и доста к.лв. назад.
Въпрос на момент, сантимент и лична поносимост към риск.
Няма се паникьосвате, Химчето ще го бъде.
Не е препоръка , освен към по-лабилните да си вардят нервите.
Коментар
� -
Ташунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука, все някога ще излезе на "+".
Та като гледам коментарите на останалите форумци не мисля, че някой е особено притеснен за моментните загуби.
Един съвет /ако искаш го приеми/ спри да споделяш апокалиптичното си мнение, защото дразниш, не защото е апокалиптично, а защото го натрапваш много настоятелно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСнежко мамин сладък, че имам Химче имам, ама дали е от скъпото няма как да знаеш. За разлика от теб не ръса всеки ден глупости по темата. Виж си писанията назад във времето и ще си припомниш кой си е купил скъпо и кой е на загуба. Само някакъв мал@умен к@мплексар може да се изцепи, че знае до къде ще пада една акция и тогава щял да започне да купува. Май е проблем, че сме никой и няма кой да ни обърне внимание. Тишината, дали ще е в спалнята или в бараката под наем "зад океана", все е страшна.
Коментар
� -
Някой ще каже ли какви фигури вижда?Тук са нарисувани едни резки подскоци с 50 ст. до 1 лв. и то за кратко време с последващо плавно поевтиняване - акция на настроенията ( сентимент ). Та тук не нарисувахме ли някакво дъно ( единично, двойно, тройно
). А и хубавото е, че вече има братска подкрепа ( някой купува и не разрешава на цената да пада свободно ). Явно вече му е дошло времето за обръщане на тренда. Тази акция беше разпродадена за една година и осем месеца от чужденци, закриващи фондове и др.Тук момента е много важен. Да не се получи парадокса, когато човек съжалява ,че почти 2години не е съумял да продаде на време, а сега да продължава, че не е купил евтино. Акцията прави големи отклонения и който съумее да я разбере ще направи много пари. Софарма даде тон за песен ( подскочи с едни 10% за кратко време), а Софарма и Химимпорт са пътеводителите в СОФИКС. Брей много дълъг разказ по картинка излезе. Пробвайте и вие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТези, които сега търсят на 1.37 защо се правиха на луди до сега, имаше предлагане на по-ниски цени цял месец..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТези, които сега търсят на 1.37 защо се правиха на луди до сега, имаше предлагане на по-ниски цени цял месец..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБаларевльов ти май се беше нахакал на скъпото Химче.Веднъж мисля че ти бях казвал да не бързаш с покупките.Нищо случва се.Ще почакаш повечко да си дойдеш на парите а за нещо отгоре не знам колко време ще мине.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЯ пуснаха ли безплатния WI FI в закусвалнята до автомивката. Сега пак ще разберем какво става с Хим и ЦКБ.
Да не работиш на автомивка??Ако работиш добре да си докарам колата да я измиеш.
Коментар
�
Коментар