печалбата пак надолу...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа не очаквате да падне борда ...?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе е ли малкоThe strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗнаете ли, аз вярвам, че тази акция ще струва днешни 5 лв. до 10 г.
Вие какво мислите по този въпрос?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение5 лв до 10 години?!? аз очаквам поне 25 !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗнаете ли, аз вярвам, че тази акция ще струва днешни 5 лв. до 10 г.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеА аз вярвам, че до 10 години я камилата, я камиларя...
Коментар
� -
ivandavidov
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНякой пак си даде привилегиите на безценица.
1000бр.привил.на 1.661лв.струват 1661лв
1661лв.купуват 1186бр.обикновени при 1.400лв.
след година всички химки ще са на еднаква цена,но 1000бр. 6C4P ще имат и 277лв.дивидент за ф.л.(бруто 292лв.)
Ако допуснем,че след година цената на CHIM е 1.661лв.,то 1186бр.=1970лв..а 1000прив.са =1661+277=1938лв.(една част платими 2017г.вероятно)
Колкото по-високо е очакването за ръст на цената,толкова по-изгодни са обикн.
При цена от 1.40 след година прив.са по-добър вариант-ще имат сумарна печалба от 1%
Горното не е препоръка за търговия с акции на CHIM и производните му
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-ТанкИу пийпьул !!!
Коментар
�
Коментар