Хихихи егати и Флагмана.Потъна!! Велико!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеи ти ли ще ходиш на запад?
та аз от 2008 имам достъп до ДАХ и от време на време цъкам по някоя сделчица .....
Кога ДБ ,кога рве , кога голфчето.....кога аспиринчетата...като върнат множко.....
Сега съм на вълна ДБ че пак върнаха около 23...
П.П Полки нема да се плашиш ,наблизо до теб е Столипиново и шкембето ще върви през зимата много....
Това е за Хима....Last edited by Монти; 16.11.2015, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТимуровците отекоха и оттам повечето позиция на нашия калпав паркет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеами скачай на късите, тъкмо ще изкараш някои лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНяма да споря много скоро ще видим кой прав,кой крив,кой седнал и кой полегнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНяма да споря много скоро ще видим кой прав,кой крив,кой седнал и кой полегнал.Last edited by Mike Florida; 12.11.2015, 19:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМи нищо особено. Колко да е голямо това кюфте! Пък и както виждаш при цената няма никакви катаклизми!
За това ти казах, че на база на ограничена информация, няма как да има коректни изводи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВидя ли какво голямо кифте мина при ЦКБ ,миналият петък друго голямо прелетя?
За това ти казах, че на база на ограничена информация, няма как да има коректни изводи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеGrosss, нещо много "посно" днес!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСкапана борса искаш да се махнеш и ти съдират кожата ако си се нагрухал бая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрудно ми е да кажа на каква цена ще мине голямото кюфте само мога да си фантазирам и тук си прав донякъде.
Сега каквото и да стане, нищо или пък съществено изменение, всеки ще вижда в теб само "хейтър"!Last edited by Mike Florida; 12.11.2015, 15:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИ какво като са минали???
Можеш ли да гарантираш, че няма да има посрещане от тук на сетне, ако се впуснем в зоната на предварителната "информираност" и "изводите"?
Оскъдната информация не винаги води към коректни изводи, а никой не обича лъжепророците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа 3,4,5 ноември в рамките на 3 дни при привилегиите минаха 500 000 бр ,егати
спекулациите.
Можеш ли да гарантираш, че няма да има посрещане от тук на сетне, ако се впуснем в зоната на предварителната "информираност" и "изводите"?
Оскъдната информация не винаги води към коректни изводи, а никой не обича лъжепророците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение.............и какво точно значи това..........
Коментар
Коментар