Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха това за мозохистите накрая ми хареса.Много си прав обаче ако направи Хима още дискаунт не е зле да се вземе защото ще има на кой да ги прибуташ после.То при него мазохисти винаги има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Същото е и във ФИБ....Ако всеки ден се пише как рухва цената в.......
нещата излизат извън пределите на БФБ а и извън контрол.....
Парите който дават в ССВ са калкулирани и се дават в празното, но така трябва според мажо....защото загубите ще са огромни ако още падне цената под номинала ...А цената в ХИМ ги интересува няколко мазохисти инвеститори и спекуланти....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТук ми е странно защо подпиращия цената не е толкова решителен, както при ССВ? Там уби мерака за продажби под лев, още когато тук бяхме около 1,50 мисля. Правят се някакви опити /както днешния преди аукциона/, но ефект почти няма.
Същото е и във ФИБ....Ако всеки ден се пише как рухва цената в.......
нещата излизат извън пределите на БФБ а и извън контрол.....
Парите който дават в ССВ са калкулирани и се дават в празното, но така трябва според мажо....защото загубите ще са огромни ако още падне цената под номинала ...А цената в ХИМ ги интересува няколко мазохисти инвеститори и спекуланти....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМанипулирам аз на баба ви шортите да стоят здраво на кръста.Следя си отблизо пазара и си коментирам,че цената е под натиск ,голям натиск а вие ще ме изкарате
мен виновен че пада.Важното е да се говори истината ,а не кой каквото му харесва.
Коментар
-
Тук ми е странно защо подпиращия цената не е толкова решителен, както при ССВ? Там уби мерака за продажби под лев, още когато тук бяхме около 1,50 мисля. Правят се някакви опити /както днешния преди аукциона/, но ефект почти няма.Last edited by 15%; 16.11.2015, 19:46.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЯвно си има причини дребните тарикати да прожектират филма - "гледайте какво ще стане тия дни"
иначе често чета неща от сорта "гледайте какво ще стане тия дни" и понякога дори познават
вчера писах в темата за оптимизма, че очаквам разпродажби след атентатите в Париж и наистина днес имаше натиск по някои позиции които накрая на закриващия аукцион заличиха "загубите"
който не е следил сесията няма да разбере за какво пиша...
Коментар
-
Konsultant
За 2 или 3 път пиша, че това е откровена пазарна манипулация и/или злоупотреба с вътрешна информация, за която в белите държави се получава почти веднага честитка!
Тя се плаща първо и чак тогава евентуално обжалва.
Интересно ми е къде е КФН и модераторите?!
Коментар
-
Чудно ми е защо когато някой се прави на много информиран не го каже простичко :
- 1 вариант - имам познат, който смята да продава и т.н......
- 2 вариант - имам познат, който смята да купува и т.н. .....
Или това ще е злоупотреба с информация ?
Или ще е манипулация - ако не се случи ...?
Явно си има причини дребните тарикати да прожектират филма - "гледайте какво ще стане тия дни"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеда обобщя тогава:
значи утре ще чакаме номера на китайката на която ще сервират черешката на тортата, а другите китайци ще са прецакани и ще преглъщат слюнката си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТака отстрани изглежда, че някой иска да влезе в лигата на Монти ...
Моля, не се престаравайте - възнаграждението за труда ви не е гарантираноLast edited by X_Y; 16.11.2015, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе приложат номера на китайката,чиято цел е да се прецакат другите китайци.
значи утре ще чакаме номера на китайката на която ще сервират черешката на тортата, а другите китайци ще са прецакани и ще преглъщат слюнката си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПази си нервите ще ти трябват тази седмица иначе съм добронамерен,няма какво
да делим и не те смятам за враг.
Коментар
Коментар