Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТези, които сега търсят на 1.37 защо се правиха на луди до сега, имаше предлагане на по-ниски цени цял месец..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБаларевльов ти май се беше нахакал на скъпото Химче.Веднъж мисля че ти бях казвал да не бързаш с покупките.Нищо случва се.Ще почакаш повечко да си дойдеш на парите а за нещо отгоре не знам колко време ще мине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЯ пуснаха ли безплатния WI FI в закусвалнята до автомивката. Сега пак ще разберем какво става с Хим и ЦКБ.
Да не работиш на автомивка??Ако работиш добре да си докарам колата да я измиеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо питаш?Искаш да ставаш шофьор ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеТам "зад океана" за шофьорска книжка основно или средно образование искат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи на един път ли пазариш или по 500 бр?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИ по тази причина навярно ще си купиш 500-600 бр. за да избушиш шматките нале...
Коментар
Коментар