Първоначално изпратено от vlado64
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе си забелязъл че тия дето не стават за тая игра и са на загуба най-много обиждат.Защо трябва да си мълча при очевадното влошаване на нещата навсякъде и във всички аспекти.Тук не става въпрос да си апокалептик а да се прадпазиш от неправилни деиствия и загуби.На мен въобще не ми харесва че има хора които много добре знаят че нещата са зле обаче прокламират ръст с надеждата че някой балък новобранец ще се излъже да им купи боклучивите артии.Точно тия като си кажа мнението е очаквам спад те полудяват от страх и обиждат.Ами на такива всеки път ще им го казвам докато престанат да се държат като малки деца.
Който иска купува, както и продава със или без твоето/нашето предупреждение.
Затова ти казвам, че си натрапваш мнението.
Ами, ако след твоето предупреждение цената скокне до към 2,4 да речем и някой те е послушал и не е купил тогава той трябва да си дири пропуснатите ползи от анонимен ник във форум.
Мисля, че няма човек, който да си даде парите ей така щото един ник казва, че цената ще расте...............
ПС: Голям човек си, ти решаваш как да играеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе си забелязъл че тия дето не стават за тая игра и са на загуба най-много обиждат.Защо трябва да си мълча при очевадното влошаване на нещата навсякъде и във всички аспекти.Тук не става въпрос да си апокалептик а да се прадпазиш от неправилни деиствия и загуби.На мен въобще не ми харесва че има хора които много добре знаят че нещата са зле обаче прокламират ръст с надеждата че някой балък новобранец ще се излъже да им купи боклучивите артии.Точно тия като си кажа мнението е очаквам спад те полудяват от страх и обиждат.Ами на такива всеки път ще им го казвам докато престанат да се държат като малки деца.
Коментар
-
[QUOTE=vigilant;1059903599]Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТашунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука,
+1
Вече споделях, че спя спокойно , а при мен са баят хартийки и доста к.лв. назад.
Въпрос на момент, сантимент и лична поносимост към риск.
Няма се паникьосвате, Химчето ще го бъде.
Не е препоръка , освен към по-лабилните да си вардят нервите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТашунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука, все някога ще излезе на "+".
Та като гледам коментарите на останалите форумци не мисля, че някой е особено притеснен за моментните загуби.
Един съвет /ако искаш го приеми/ спри да споделяш апокалиптичното си мнение, защото дразниш, не защото е апокалиптично, а защото го натрапваш много настоятелно.
Не си забелязъл че тия дето не стават за тая игра и са на загуба най-много обиждат.Защо трябва да си мълча при очевадното влошаване на нещата навсякъде и във всички аспекти.Тук не става въпрос да си апокалептик а да се прадпазиш от неправилни деиствия и загуби.На мен въобще не ми харесва че има хора които много добре знаят че нещата са зле обаче прокламират ръст с надеждата че някой балък новобранец ще се излъже да им купи боклучивите артии.Точно тия като си кажа мнението е очаквам спад те полудяват от страх и обиждат.Ами на такива всеки път ще им го казвам докато престанат да се държат като малки деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПотенциалът е огромен!
да се блъскат на бида.
Коментар
-
[QUOTE=polax;1059903547]Ташунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука,
+1
Вече споделях, че спя спокойно , а при мен са баят хартийки и доста к.лв. назад.
Въпрос на момент, сантимент и лична поносимост към риск.
Няма се паникьосвате, Химчето ще го бъде.
Не е препоръка , освен към по-лабилните да си вардят нервите.
Коментар
-
Ташунко що мислиш, че когато някой е на загуба е притеснен, изнервен и т.н.
Аз в момента съм близо левче назад от брой и имам доста/поне за моите финансови възможности/ и Ич не ми пука, все някога ще излезе на "+".
Та като гледам коментарите на останалите форумци не мисля, че някой е особено притеснен за моментните загуби.
Един съвет /ако искаш го приеми/ спри да споделяш апокалиптичното си мнение, защото дразниш, не защото е апокалиптично, а защото го натрапваш много настоятелно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеСнежко мамин сладък, че имам Химче имам, ама дали е от скъпото няма как да знаеш. За разлика от теб не ръса всеки ден глупости по темата. Виж си писанията назад във времето и ще си припомниш кой си е купил скъпо и кой е на загуба. Само някакъв мал@умен к@мплексар може да се изцепи, че знае до къде ще пада една акция и тогава щял да започне да купува. Май е проблем, че сме никой и няма кой да ни обърне внимание. Тишината, дали ще е в спалнята или в бараката под наем "зад океана", все е страшна.
Коментар
-
Някой ще каже ли какви фигури вижда?Тук са нарисувани едни резки подскоци с 50 ст. до 1 лв. и то за кратко време с последващо плавно поевтиняване - акция на настроенията ( сентимент ). Та тук не нарисувахме ли някакво дъно ( единично, двойно, тройно
). А и хубавото е, че вече има братска подкрепа ( някой купува и не разрешава на цената да пада свободно ). Явно вече му е дошло времето за обръщане на тренда. Тази акция беше разпродадена за една година и осем месеца от чужденци, закриващи фондове и др.Тук момента е много важен. Да не се получи парадокса, когато човек съжалява ,че почти 2години не е съумял да продаде на време, а сега да продължава, че не е купил евтино. Акцията прави големи отклонения и който съумее да я разбере ще направи много пари. Софарма даде тон за песен ( подскочи с едни 10% за кратко време), а Софарма и Химимпорт са пътеводителите в СОФИКС. Брей много дълъг разказ по картинка излезе. Пробвайте и вие.
Коментар
Коментар