Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНари това е правилото,.., купувай по време на чума ….. а пък тези дето продадоха и реализираха огромни загуби не мога да си изясня с какъв акъл са ... но пък положителното е че ще се върнат отново на пазара на съвсем други нива за да подкрепят тренда
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Обясни защо няма да има дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Купувайте аз не бързам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеА между другото, обосновано може да се предположи, че тази година дивидент няма да има, ситуациуята изведнъж се промени за един ден. Няма да има и Еврозона, и много други неща явно ще ни се разминат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеА между другото, обосновано може да се предположи, че тази година дивидент няма да има, ситуациуята изведнъж се промени за един ден. Няма да има и Еврозона, и много други неща явно ще ни се разминат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля ,че има доста репа на 1,0-1,1 и ако не се вземат мерки 70,80 стинки е цената, Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеГрозно се получи днес, но пък си купих няколко хил на 1,07 дано да е за хубаво ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Мисля ,че има доста репа на 1,0-1,1 и ако не се вземат мерки 70,80 стинки е цената, Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедмицата едва започва
Продавачи има само чакат да заредите ордерите и ви сипват
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБах маа му....
Днес наистина ме заболя....
А си мислех, че съм преживял всичко добро и лошо на БФБ.....
Коментар
Коментар