Малееее Потъник паднал днес до 1.40 . Около 1.20 го виждам скоро.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ралито ще започне когато и ти продадеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВтори ден никой не коментира отчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Който купил, купил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Последните дни напълних около 20т на средна около 1.40. Средната на портфейла ми падна до около 1.50 отчитайки дивидента. Имам таргет да купя още между 25-35т в зависимост от цената. Дивидентът при тази цена става супер атрактивен, а за коефициентите да не говорим, въпреки счетоводните еквилибристики...Last edited by strol; 01.03.2020, 15:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук има нещо уникално цената пада всички са дълги и никой няма загуби
Даже напротив чакат още да падне и още да купят и пак на пеЧалБа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук има нещо уникално цената пада всички са дълги и никой няма загуби
Даже напротив чакат още да падне и още да купят и пак на пеЧалБа
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнение
За какво ти е отчет - тя цената казва всичко !
А и цената на дъщерните дружества също е повече показателна отколкото който и да е отчет !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не виждам отчет?
А и цената на дъщерните дружества също е повече показателна отколкото който и да е отчет !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Последните дни напълних около 20т на средна около 1.40. Средната на портфейла ми падна до около 1.50 отчитайки дивидента. Имам таргет да купя още между 25-35т в зависимост от цената. Дивидентът при тази цена става супер атрактивен, а за коефициентите да не говорим, въпреки счетоводните еквилибристики...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеСпоред мен, трудно ще пада още(даже напротив), въпреки световните пазари, там се продават акции, чиито бизнес ще пострада от вируса и ще имат по-ниски печалби, тук си имаме внушителна и растяща печалба неподатлива на вируси, дивидент, хубави показатели....P/E (неконс. / конс.) 9.08 / 4.81 P/B (неконс. / конс.) 0.27 / 0.23 fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар