Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеСпоред мен, трудно ще пада още(даже напротив), въпреки световните пазари, там се продават акции, чиито бизнес ще пострада от вируса и ще имат по-ниски печалби, тук си имаме внушителна и растяща печалба неподатлива на вируси, дивидент, хубави показатели....P/E (неконс. / конс.) 9.08 / 4.81 P/B (неконс. / конс.) 0.27 / 0.23
- 1 like
Коментар
-
Според мен, трудно ще пада още(даже напротив), въпреки световните пазари, там се продават акции, чиито бизнес ще пострада от вируса и ще имат по-ниски печалби, тук си имаме внушителна и растяща печалба неподатлива на вируси, дивидент, хубави показатели....P/E (неконс. / конс.) 9.08 / 4.81 P/B (неконс. / конс.) 0.27 / 0.23
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Короната натиска всичко надолу. Без нея едва ли щяхме да видим 1.4. За съжаление си мисля, че истинската подкрепа ще е около лев. Имай предвид, че още паниката не е явна, иначе у лево ще стане като пенсионерска ограда. Преди десет дена ордера на 1.4, който сложих мислех, че ще е фифти фифти изпълнение, ама на. Следващия ще е на лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпада тук от 2,35 до 1,40 нагледно показва каква роля на борсата имат институционалните инвеститори , ако бяха на борсата щеше да има прекрасна ликвидност и нови инвеститори, и нямаше некви дребни бройки от доверия да доведат до такива сътресения...…….. надявам се хората от които зависи това да са си извлекли поука за в бъдеще...………. да не мислите че световните лидери примелно във застраховането държат парите на клиентите си наредени в палети във фед …… т.е. те самите си осигуряват ликвидност
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Не бива да забравяме, че когато е имал печалба холдинга около 130 мил, се е търгувал на оценка за около 160. Акционерите тук са видели много, и хубаво, и лошо. Ама това, че се е случвало не означава, че е правилно или че ще се повтори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Няма да се откажа и от 5 лв, стига да има условия за това, но за сега няма. Правя разлика между желание и реалности.
P.S. За пореден ден това е реалността: DAX - 12,373.31 -401.57 -3.14%Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеАз си чакам 5 кинта но при определени условия
P.S. За пореден ден това е реалността: DAX - 12,373.31 -401.57 -3.14%Last edited by realista; 27.02.2020, 16:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеДнес взех малко под 1,40 и съм много доволен. Дали се напродаваха? Чакаме 3ката с гарнитура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпада тук от 2,35 до 1,40 нагледно показва каква роля на борсата имат институционалните инвеститори , ако бяха на борсата щеше да има прекрасна ликвидност и нови инвеститори, и нямаше некви дребни бройки от доверия да доведат до такива сътресения...…….. надявам се хората от които зависи това да са си извлекли поука за в бъдеще...………. да не мислите че световните лидери примелно във застраховането държат парите на клиентите си наредени в палети във фед …… т.е. те самите си осигуряват ликвидност
Коментар
Коментар