Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Може и да има още, но е по - разумно да са внесли нужните пари днес и да се търси по - високо ниво. Много я удариха, не е рационално да се продава, особено като последените години мажоритаря е доста коректен с дивидентите, стабилен, не се намаля, ако продължат така и занапред, ще натрупат доверие.
Като наближи даден процент да кажем 5% преди да се удари репото , ИП те предупреждава че ти изтича срока и иска допълнителна гаранция.....ако нямаш кеш можеш да заложиш дадена с сума други ликвидни акции..... но не повече от 60 % от тяхната цена...
Ако нямаш други гаранции и ако имат те желания ти предлагат те да ти ги купят на по изгодна цена отколкото да ги хвърлят на маркета...
Според мен тези акции изтичат репото на 1,30.....най малко , утре ще гледаме следващата партида....
Дано греша .....
А може и да направят утре да пуснат два ,три тегела до 1,25 и да посъберат купувачи към 1,10/15....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имам пет сделки купува в различен интервал от 1,1 до 1,05 и всичките от Елана....
Купувача не ми е показан , или е Еврофинанс или утре ще ми го посочат и на двете........
За мен въпроса с репата не е решен в ХИМ....? Въпреки че ми останаха малко повече от Неколко Иляди......Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Лелеееее .... и Библията ли е в играта?!?!?D
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение"Илия вече дойде, ала хората го не познаха и се отнесоха с него така, както им бе угодно." Матей - свето евангелие ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Та от утре рози ли Монти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам пет сделки купува в различен интервал от 1,1 до 1,05 и всичките от Елана.........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСипването в 14.50 някъде до 1.05 беше от Елана.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
ОК, напиши, че интересно, огромни обеми, но нереални цени - или някой на зор, или някой с вътрешна информация за апокалипсис, или пълни идиоти.
Купувача не ми е показан , или е Еврофинанс или утре ще ми го посочат и на двете........
За мен въпроса с репата не е решен в ХИМ....? Въпреки че ми останаха малко повече от Неколко Иляди......
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИзлиза че клиентите с репата на Елана с нетърпение са чакали цена от 1,20 да продават на загуба !!!!!!!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз купих около 15т. между 1,06-10
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес купих на 1.05 и 1.06 лв.Вдигнете я тия седмици на 1.25-1.30 и с удоволствие ще ви ги продам отновоДнес това червено на борсата ме изкефи.Върна ме 2014 г кога гръмна Корпоративна банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИзлиза че клиентите с репата на Елана с нетърпение са чакали цена от 1,20 да продават на загуба !!!!!!!!!много глупаво излиза, по - добре да довнесе, от колкото да регистрира рязка загуба. Подобни движения на борса с ниска ликвидност не са редки и не бих ползвал репа, да ги мисля и кой тик случаен може да ме нахрани, а после да гледам нагоре.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар