IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Хахахаха !!! Потъник потъна!!! Колко хубаво е да гледаш тая игра сега с кеш в ръце.
    Е, щом те радва да гледаш хората с кеша, това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      Господин Керезов гледа и се забавлява …….. знаейки какво ще предложи на ОСА
      Пак ти хитрецо ,мъчиш манипулации......Керезов ако мисли за фирмата си требва да натрупа стратегически резерви .....На запад 90% от фирмите или спират или намаляват дивидентите си.....

Коментар

Господин Керезов гледа и се забавлява …….. знаейки какво ще предложи на ОСА
        Памперси и каски и на пързалката

Коментар

• Господин Керезов гледа и се забавлява …….. знаейки какво ще предложи на ОСА

Коментар

• Хахахаха !!! Потъник потъна!!! Колко хубаво е да гледаш тая игра сега с кеш в ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Продаде ли?
              Не. Да не съм превъртял!

Коментар

• Не мога да продам щото не съм …… реалист....

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Днес сме номер едно. Рекордьори!
                  Продаде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Не забравяй, че купилите днес трябва и да продадат тия бройки, защото са спекуланти, но не виждам как ще стане при тия условия. Моли се да не тръгнат да продават на загуба само и само да запазят парите си, че тогава....
                    +1 вече съм им определил таргет.....горЕ и долЕ за продажба....и не е висок..

Коментар

• Днес сме номер едно. Рекордьори!

Коментар

Кефя се на всички дето така стремглаво купуват ….. подаръците..... с право мога да бъдат поздравени
                        Кислород ,Купуват тези който имат кеш и бяха скептици и тези който правят заеми и Усредняват.....аз също имам няколко сделки ама имам горчиво чувство че избързвам.....
                        Защо са ми акции когато няма кой да ги подкрепи.....да си ги имам....Мерси!
                        Същото чувство имам и за Трасе....купих днес малко на 3 но вече ги виждам 2,50 ...?

Коментар

Нема начин , така не се управляват пари
                          Не забравяй, че купилите днес трябва и да продадат тия бройки, защото са спекуланти, но не виждам как ще стане при тия условия. Моли се да не тръгнат да продават на загуба само и само да запазят парите си, че тогава....

Коментар

• Нема начин , така не се управляват пари

Коментар

Браво на …. големия..... продавач днес …… заслужи си уволнението като меринджей
                              Той си знае работата, че и бонус ще вземе ако успее да излезе на чисто, но купувачите ...

Коментар

• Кефя се на всички дето така стремглаво купуват ….. подаръците..... с право мога да бъдат поздравени

Коментар

Working...
                                X