IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човек, който има акции тук, се е по-усмихнал днес, обаче когато средната му е 1,70 и на всяка цена си е решил да не пипа поне до тази кота... Ще си чакам, дано чакането си заслужава.
    p.s. Нямам някакъв таргет за евентуално излизане.
    Успех на всички "замесени" във Флагманът!!!

Коментар

• По-скоро много са мераклиите да задържат цената

Коментар

• Много мераклии да продават? Дано се получат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Време му беше да потегли Флагмана ! До сега и без него растеше пазара, но е хубаво и старите кучета въпреки позавехналата си слава да покажат и те какво могат !
          И да върне малко назад, посоката е ясна.

Коментар

• много акции им върна Никито на пенсиите ) / Доверие,Родина и т.н// явно те са на тезгяха)
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Флагманът днес е вдигнал котвата и с оборота показва защо така му казваме
              Време му беше да потегли Флагмана ! До сега и без него растеше пазара, но е хубаво и старите кучета въпреки позавехналата си слава да покажат и те какво могат !

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                Не мисля, че е Никиту, а спекуланти, които след 20 -30 ст. продават.
                Тук преди 2.30-2.50 не продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Никито върши чудесна работа, като дава шанс и най-вече забавя времето, за да може изпусналите някой влак, да осмислят ситуацията и да вземат по-добрите решения за профит
                  Нали..?
                  Даже бих казал, че помага на всички...Кога пада продава, кога се качва купува...
                  Да се чуди човек как е оцелял досега......Аааа, в грешка съм - кво му пука за борсата, да му мислят инвеститорите му......
                  Консултант да си и то с размах ... Даже и фалирало дружество ( като меком) можеш да шитнеш на борсата...ЕВАЛА !!!

Коментар

• Кви са тия хора...
                    Чакайте бе, дайте си акциите след още 50-60 стинки и не се блъскайте.

Коментар

• За да купят пак тук

Коментар

• Не мисля, че е Никиту, а спекуланти, които след 2 -3 ст. продават.
                        Last edited by realista; 22.01.2021, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                          Никито продава да плати на излизащият от късия фонд ,
                          около 300 к,му трябват .Ако спре цената ще се качи рязко.
                          Никито върши чудесна работа, като дава шанс и най-вече забавя времето, за да може изпусналите някой влак, да осмислят ситуацията и да вземат по-добрите решения за профит

Коментар

• Никито продава да плати на излизащият от късия фонд ,
                            около 300 к,му трябват .Ако спре цената ще се качи рязко.

Коментар

• Какво да кажа .. благодарим на колегата дето с 500 хил акции пак ни дигна над левче ... ех да имах и аз таквиз пари ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Фонда на Никиту ли продава?
                                Появата на толкова много продавачи действа изнервящо.....

пп Нооо, многото купувачи ме успокояват
                                пп Дотук добре, казал оня дето скочил от 10 етаж и стигнал до 3.....Та и аз скочих, но докъде ще стигна, не знам....
                                Флагманът днес е вдигнал котвата и с оборота показва защо така му казваме

Коментар

Working...
                                X