IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
    Не съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.
    ми значи, всичко останало е отрицателно . Я, я сметни и дай точно числа, ти го можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
      Не съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.
      Повечето от дращещите тук, не могат да разберат написаното.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
        Eдва ли се интересуват да овътрят някакъв дребосък като мен …….. тук има друга игра непонятна и неосветлена за нас
        Докато разбереш каква играта ти взеха парите ,сваляй розовите очила и лягай да спиш . Като ти казвах да ги махаш цената бе над 2.20

Коментар

• Принципно към момента има обективни причини акциите им да не са добре оценени.
          Холдинга има голяма експозиция в туризма, а за бранша и 2021 не се очертава да е добра .......
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Апропо... колко кинта ще влезнат от продажбата на чез ?

Коментар

• Eдва ли се интересуват да овътрят някакъв дребосък като мен …….. тук има друга игра непонятна и неосветлена за нас

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
                Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
                Блъскаха се ама тогава имаше фондове,чужденци с много пари а сега няма никой ,Муджо се надлъгва с 10-20 дребосъка и се чуди как да ги
                овътря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Няма такъв който да му даде по 6 лв на акция.
                  Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
                  Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Не съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                      Тук мисля, че вече само Шаман може да помогне ! Освен да помолим Индианеца Ташунко да удари едно рамо ! Чудя се, защо след като Мажоритаря нехае за цената на акциите си не търси изход и продажба на някой външен инвеститор !
                      Няма такъв който да му даде по 6 лв на акция.

Коментар

• Тук мисля, че вече само Шаман може да помогне ! Освен да помолим Индианеца Ташунко да удари едно рамо ! Чудя се, защо след като Мажоритаря нехае за цената на акциите си не търси изход и продажба на някой външен инвеститор !

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                          То пък бива тапи в групата че чак втръсва на човек.
                          Хората мигрират към по-горещи акции. И ще е така или докато свършат мераклиите за такава операция и акциите минат в играчи с по-дългосрочни амбиции или докато /ако/ се активира Алигатора

Коментар

• То пък бива тапи в групата че чак втръсва на човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Г-н Алчен ,гледате ли как се развиват бойните действия?Всичко е лъжа и измама ,но само споменът остава кой,къде
                              и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.
                              Да ама само спомен ……. днес живеем с настоящето

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Нищо не разбираш.. затова ще си платиш цената. Пари не ти трябват.. ще се стопят .. долара няма да стане 1.90 и байдан и тръмп са марионетки на ФЕД ако тръмп му дремеше за хората щеше да ги насочи към Фед а не към Капитолия ... Нима не знае какво ще направи вицето му.. СЪБУДИ СЕ.. идва световна инфлация..
                                Г-н Алчен ,гледате ли как се развиват бойните действия?Всичко е лъжа и измама ,но само споменът остава кой,къде
                                и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.
                                Last edited by Grosss; 18.01.2021, 16:04.

Коментар

Working...
                                X