Първоначално изпратено от margen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеEдва ли се интересуват да овътрят някакъв дребосък като мен …….. тук има друга игра непонятна и неосветлена за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
овътря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Няма такъв който да му даде по 6 лв на акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук мисля, че вече само Шаман може да помогне ! Освен да помолим Индианеца Ташунко да удари едно рамо ! Чудя се, защо след като Мажоритаря нехае за цената на акциите си не търси изход и продажба на някой външен инвеститор !
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТо пък бива тапи в групата че чак втръсва на човек.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Г-н Алчен ,гледате ли как се развиват бойните действия?Всичко е лъжа и измама ,но само споменът остава кой,къде
и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Нищо не разбираш.. затова ще си платиш цената. Пари не ти трябват.. ще се стопят .. долара няма да стане 1.90 и байдан и тръмп са марионетки на ФЕД ако тръмп му дремеше за хората щеше да ги насочи към Фед а не към Капитолия ... Нима не знае какво ще направи вицето му.. СЪБУДИ СЕ.. идва световна инфлация..
и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.Last edited by Grosss; 18.01.2021, 16:04.
Коментар
Коментар