IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Тук доволно за един ден и съм вън
    Чакам пак в ниското
    Чакай

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Тук доволно за един ден и съм вън
      Чакам пак в ниското
      Няма да има ниско.. много пари има.

Коментар

• Тук доволно за един ден и съм вън
        Чакам пак в ниското

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
          Това беше грубо.
          Много грубо.. те продавачите не знаят на кои свят са

Коментар

• Алигатора налази ..... и раздвижи мътната водата. Сега вече ще стане истински интересно на борсата ни.

Коментар

• ШЕФА ЩЕ ГИ ОБЕРЕ ДО 1 ЛВ
              СМЕШНА Е ЦЕНАТА ОЩЕ.
              ДОКАТО ГО ПИША МЕ ИЗПРЕВАРИ .БРАВО

Коментар

• Това беше грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

те хората които много мигрират накрая само миграцията им остава ..... продадоха си хартийките тук и литнаха по онези които вече направиха 20-30-40% ..... сега онези които поскъпнаха леко ще застопорят и ще вземат да поскъпват акции (като хим) които са с отлични коефиценти и голям потенциал...

и нали знаеш, че тези които отлитат от хим няма да седят в кеш, а ще се набият в тези акции които най-много поскъпнаха до сега ...... а онези които ще им продадат по другите позиции ще додойдат в хим и ще донесат покачването

не виждам пружината някъде да е по-натегната от тази на хим-а ........ на сегашните 85-90 ст. акцията се търгува вече 10 месеца и не иска и не иска да падне под сегашната цена ...... както не веднъж съм казвал: когато една акция не иска повече да пада, то не остава нищо друго освен да вземе да се качва

и т.н.

успех на всички!!!
                  Мда, мигрирането от конче на конче не е лесна работа, иска си нюх и майсторлък. А за да избегна наигравки и поради ниската ликвидност на БФБ, аз предпочетах да има и от едните и от другите. Да, това налага използването на повечко репа, но мисля че тайминга е подходящ за подобен ход. Времето ще ни покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ЪХЪ.....
                    Тримка си играят на 3-5-8....На кого 3, на кого 5, на кого 8 млн......
                    Останалите 3000 акционера чоплят семки и пишат ..загуби...

пп Има наченки на раздвижване, има надежда....
                    на тази игра не и ли викаха - блато ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хората мигрират към по-горещи акции. И ще е така или докато свършат мераклиите за такава операция и акциите минат в играчи с по-дългосрочни амбиции или докато /ако/ се активира Алигатора
                      те хората които много мигрират накрая само миграцията им остава ..... продадоха си хартийките тук и литнаха по онези които вече направиха 20-30-40% ..... сега онези които поскъпнаха леко ще застопорят и ще вземат да поскъпват акции (като хим) които са с отлични коефиценти и голям потенциал...

и нали знаеш, че тези които отлитат от хим няма да седят в кеш, а ще се набият в тези акции които най-много поскъпнаха до сега ...... а онези които ще им продадат по другите позиции ще додойдат в хим и ще донесат покачването

не виждам пружината някъде да е по-натегната от тази на хим-а ........ на сегашните 85-90 ст. акцията се търгува вече 10 месеца и не иска и не иска да падне под сегашната цена ...... както не веднъж съм казвал: когато една акция не иска повече да пада, то не остава нищо друго освен да вземе да се качва

и т.н.

успех на всички!!!
                      Last edited by polki; 21.01.2021, 00:35.
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                        Играта тук е супер забавна....
                        ЪХЪ.....
                        Тримка си играят на 3-5-8....На кого 3, на кого 5, на кого 8 млн......
                        Останалите 3000 акционера чоплят семки и пишат ..загуби...

пп Има наченки на раздвижване, има надежда....

Коментар

• Играта тук е супер забавна....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                            Цанооо Цанке, не е ли далеко 26.02
                            искал да напише до 26.01..

Коментар

• Първоначално изпратено от Сапа Разгледай мнение
                              1.06лв на 26.02
                              Само да не сме на 0,60 ст
                              Тук бая шамани минаха

Коментар