If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако влеза тук с 12,5 мил и си купя 5% от дружеството, дали ще съм в борда на директорите?
щото те дванайсе милиона са горе доло седалките на самолетите...
Абе тука имаше една винена мущица наречена Монти. Те нали живеят по един ден и тоа наистина се загуби . Обещах му. Явно му спряха заплатата. Хяяяяяяааа
До 1.20 със сигурност! После всичко зависи от мажоритарите - ако не си променят манталитета ще сънуваме по-високи цени. Това дето спряха дивидента си беше голяма черна точка, можеха да дадат 2-3 стотинки от кумова срама. Има пълно информационно затъмнение за операциите на Холдинга и още повече за дъщерните. Не е нормално за публична компания от такъв мащаб. Ако поработят в тези направление ги/ни чакат още по-добри времена, иначе ще си движим в рейнджа 1-1.20 още доста време..... аз все пак вярвам, че ще им дойде акъла по някое време още тази година. Също така смятам, че трябва свежа мениджърска кръв, за да потръгнат нещата. Виджда се, че потенциала на старите муцуни е изчерпан.....
Точно така! Затова и оценката е такава-120 млн.евро, има няма....много им се услади на каратистите от морски тип, схемата с пари от пенсионните им фондове, застрахотвателните дружства през прокси компании-тип смокинов лист да си намират пари....а могат да се държат като нормална публична компания и да се листнат във Франфурт включително и да наберат стотици милиони евро...., стига да покажат, че има проекти за които им трябват.
Локомотива е тежък и тръгва бавно, но имам чувството че не е само маневра, а че ще пътува до няколко гари, първата 1.21, после 1.44, а накрая 1.66 и ако има пътници и гориво защо не 2.0
не е препоръка за сделки, само вътрешно усещане
До 1.20 със сигурност! После всичко зависи от мажоритарите - ако не си променят манталитета ще сънуваме по-високи цени. Това дето спряха дивидента си беше голяма черна точка, можеха да дадат 2-3 стотинки от кумова срама. Има пълно информационно затъмнение за операциите на Холдинга и още повече за дъщерните. Не е нормално за публична компания от такъв мащаб. Ако поработят в тези направление ги/ни чакат още по-добри времена, иначе ще си движим в рейнджа 1-1.20 още доста време..... аз все пак вярвам, че ще им дойде акъла по някое време още тази година. Също така смятам, че трябва свежа мениджърска кръв, за да потръгнат нещата. Виджда се, че потенциала на старите муцуни е изчерпан.....
Локомотива е тежък и тръгва бавно, но имам чувството че не е само маневра, а че ще пътува до няколко гари, първата 1.21, после 1.44, а накрая 1.66 и ако има пътници и гориво защо не 2.0
не е препоръка за сделки, само вътрешно усещане
Тук очаквам ръст поради ' хорска срама ' . Ако шефовете не се задействат , инвеститорите ще продължат да отделят ресурсите си към младите кончета от BEAM пазара а старите ще замрат.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар