Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Тъй де,това ясно,Аз питам как определя котата за този директен сел-като процент спад,по фибоначи ли,смъртоносно пресичане или друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Може би има предвид директен селл, в някоя кота ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Как позиционираш стоповете си БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
До 1.20 със сигурност! После всичко зависи от мажоритарите - ако не си променят манталитета ще сънуваме по-високи цени. Това дето спряха дивидента си беше голяма черна точка, можеха да дадат 2-3 стотинки от кумова срама. Има пълно информационно затъмнение за операциите на Холдинга и още повече за дъщерните. Не е нормално за публична компания от такъв мащаб. Ако поработят в тези направление ги/ни чакат още по-добри времена, иначе ще си движим в рейнджа 1-1.20 още доста време..... аз все пак вярвам, че ще им дойде акъла по някое време още тази година. Също така смятам, че трябва свежа мениджърска кръв, за да потръгнат нещата. Виджда се, че потенциала на старите муцуни е изчерпан.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЛокомотива е тежък и тръгва бавно, но имам чувството че не е само маневра, а че ще пътува до няколко гари, първата 1.21, после 1.44, а накрая 1.66 и ако има пътници и гориво защо не 2.0
не е препоръка за сделки, само вътрешно усещане
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Сигурно знае че ще си ги купи после на още по-ниски цени.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар