Тук пак се гмурнахте.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Минаха големите обеми преди 2 седмици или малко повече, не помня точно..... и 200 или 300 да са пак ше минат. Успех Батя, аз последно време съм доста доволен от пазара, предполагам и ти също
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Май са ти малко криви сметките Мапа! Взеха от ЕТФа 304Т и не мисля че са продали нещо все още или ако са дали е дребно.. Какви 100Т бълнуваш, кога се изтъргуваха другите 200 !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Слагай каската!!!!На 100 000 ако сложиш 10 ст дисконт може да изчислиш дъното.След като на шефовете не им пука
така се получава на практика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Май са ти малко криви сметките Мапа! Взеха от ЕТФа 304Т и не мисля че са продали нещо все още или ако са дали е дребно.. Какви 100Т бълнуваш, кога се изтъргуваха другите 200 !?
така се получава на практика.Last edited by Grosss; 18.02.2021, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Докато ОД купуваше акции на Сфарм за над 3млн лв( само декември), за да подкрепи цената и даде ликвидност на излизащите, то тук бат Сашо символично купи 1 000бр., няма място за сравнение. не е до помощта - желание няма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПо мои сметки имат още 100 макс 120т да продават. Ще минат до седмица и после ще е якото рали тука.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
По принцип си прав, но от друга страна бяхме свидетели как може да се спечели "Доверие" и да се постигне огромен ръст на акциите на компанията за няколко години. Чрез закупуване на "Банка" в държава от бившия Соц Блок ... В този ред на мисли не е лоша идея да наемат О.Донев. Мисля, че може да им помогне, няма място за сравнение. не е до помощта - желание няма.
Last edited by tony1975; 18.02.2021, 10:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Понеже си все по сметките и през седмица пишеш как другата ще отплаваме, да те питам как ще минат 120т за седмица при тези обороти?
Не се заяждам и не ме разбирай грешно!
Аз също искам да сме на други цени ама си трябва мажо на място и Доверие, а то тука липсва ама многоооо липсва. Лошото е, че не виждам как ще се върне
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПо мои сметки имат още 100 макс 120т да продават. Ще минат до седмица и после ще е якото рали тука.....
Не се заяждам и не ме разбирай грешно!
Аз също искам да сме на други цени ама си трябва мажо на място и ДОВЕРИЕ, а то тука липсва ама многоооо липсва. Лошото е, че не виждам как ще се върнеLast edited by polax; 18.02.2021, 10:19.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Много те моля, дай малко почивка на това надъхване тук, че още помним миналата зима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПо мои сметки имат още 100 макс 120т да продават. Ще минат до седмица и после ще е якото рали тука.....М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
Коментар