IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Аз имам един въпрос, в какъв точно случай ще ми пука на каква цена ми се продават акциите на борсата?
    Да го излъскат ако решат да го продават.

Коментар

Аз имам един въпрос, в какъв точно случай ще ми пука на каква цена ми се продават акциите на борсата?
      Аз пък се чудя в какъв точно случай не трябва да пука?

Коментар

Като ти потрябва кеш за друго .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Koгато не цениш отрочетата си (ЗХБГ,БРП,ПДНГ,ЦКБ) ,които сам си моделирал така и докарал до тези измерения, а непрекъснато се заглеждаш и хвърляш луди пари за нови и нови дружества е така .

Тука трябват доста реформи и голяма промяна в мисленето на собственика !

Не е невъзможно да се оправят нещата,но трябва реални действия от мажо да задвижи колелото.

На вълга врата му е здрав,защото сам си върши работата.!
          Лекичко се съмнявам за реализацията на това твое отлично предложение.....
          Аз като един от собствениците на ХИМ бих направил следното....На всички дружества им правя един одит... Всички които са на малка загуба - за продажба., които са на голяма загуба - ликвидация....Ееее, ще останат 5-6 , но поне ще са качествени.....
          Две банки, две авиокомпании, 2-3 имотни, 2-3 АДСИЦ, 5-6 посредника....ДА ИМА.....

КФН може да реши - всички акции под номинал в отделен сегмент....
          Всички свързани ( над 5 % ) с такива дружества да не могат да участват в индекси на БФБ....

А дано но надали.....

Коментар

• Аз имам един въпрос, в какъв точно случай ще ми пука на каква цена ми се продават акциите на борсата?

Коментар

Koгато не цениш отрочетата си (ЗХБГ,БРП,ПДНГ,ЦКБ) ,които сам си моделирал така и докарал до тези измерения, а непрекъснато се заглеждаш и хвърляш луди пари за нови и нови дружества е така .

Не е невъзможно да се оправят нещата,но трябва реални действия от мажо да задвижи колелото.

Едва ли им е все идно дали ще си продават стоката на 90 ст или 2.50 или пък 3 лв.Ако се заинатят и правят чакмак тактика ще им избягат
              клиентите и феновете и тогава ще продават на пени сток маркет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение

Към отрочетата добави, HVAR, HNVEK, RAZHL, HSOF, галата, велграф, родна земя холд, още други с прикрита собственост, но явни връзки на мениджъри, акционери, участия, счетоводители, одитори и прочее, сума ти адсиц-и, посредници, управляващи дружества и два пенсионна фонда........ според мен схемата е ясна: пари от пенсионен фонд се наливат в акции, облигации на някое от дружествата им и после по веригата се разпределят....като имаш касички по всяко време, защо ти е да се правиш на про-пазарен играч...не се бориш за парите и одобрението на инвеститорите.... купуваш борсова компания, тя емитира акции и дълг, които ти финансираш и компанията финансира после желаните от теб дейности/проекти.... може и да бъркам, но така ги виждам нещата....
                House of cards

Коментар

Към отрочетата добави, HVAR, HNVEK, RAZHL, HSOF, галата, велграф, родна земя холд, още други с прикрита собственост, но явни връзки на мениджъри, акционери, участия, счетоводители, одитори и прочее, сума ти адсиц-и, посредници, управляващи дружества и два пенсионна фонда........ според мен схемата е ясна: пари от пенсионен фонд се наливат в акции, облигации на някое от дружествата им и после по веригата се разпределят....като имаш касички по всяко време, защо ти е да се правиш на про-пазарен играч...не се бориш за парите и одобрението на инвеститорите.... купуваш борсова компания, тя емитира акции и дълг, които ти финансираш и компанията финансира после желаните от теб дейности/проекти.... може и да бъркам, но така ги виждам нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение

От консолидирания: Към 30.09.2020 Към 30.09.2019 Нетна печалба в лева, подлежаща на разпределение 29 094 000 Среднопретеглен брой акции 226 619 733 Основен доход на акция (лева за акция) 0.13
                    Общо собствен капитал 1 750 862, или 7,74 лева на акция

Пазарът казва: 0.9 лева струва

Коментар

• От консолидирания: Към 30.09.2020 Към 30.09.2019 Нетна печалба в лева, подлежаща на разпределение 29 094 000 Среднопретеглен брой акции 226 619 733 Основен доход на акция (лева за акция) 0.13
                      Общо собствен капитал 1 750 862, или 7,74 лева на акция

Пазарът казва: 0.9 лева струва

Коментар

• Chim-boat, последната БГ подводница ...

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Хи хи , ама ти май се шегуваш. Как може при много милионни шитове да смяташ че 5-7 е нормално при условие че пазара ги смята под номинална стойност.
                          7 лв на акция е над 1 500 000 000 /над Милиард и Петстотин милиона лева / бе човек и то за няколко служители актив + канцеларски материали .
                          Чудя се дори как е възможно пени стокс като Хим, Сирма и други въобще да присъсъстват в Софикс?
                          Компания която няма възможности и средства да изкупува акциите си поне на номинална стойност е като да дадеш пари на някой който не може да ти ги върне дори и наполовина.
                          / Това е лично мое мнение разбира се /
                          Сложих ти един голям плюс. Искам обаче да доразвия тезата.
                          Всички артии на флагмана се подчиняват строго на Закона на Професор Каро.
                          Ще дам пример:
                          Да допуснем че компания Х продаде акции на някого. От момента на продажбата тези акции стават грижа на новия собственик а компанията Х няма вече нищо общо с тези артии.
                          Тоест тези акции започват да живеят собствен, отделен живот, като основен двигател на този живот е емоционалността на собственика/собствениците.
                          Понякога от компанията Х постъпват глупаво като раздават дивидент, но обикновено тази грешка скоро се коригира.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Много си стисната ма,ти ако си ни началник няма да ни дадеш хляб да ядем.
                            Не мога да съм ти началник. Отдавна да съм те изгонил още само като съм ти видел сурата.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

На мен работата и е да знам какво ще стане Просто понякога ви съжалавям и се опитвам да ви отворя очите!
                              Пази боже салфеткажии да ми отварят очите.
                              Last edited by Три без коз; 12.01.2021, 01:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Цена под 2 лв. е супер подценена за Флагманъ. Мисля, че реалната цена е в диапазона 5-7 лв. Но пазара български е супер задръстен и недоразвит и не оценява реално компаниите!
                                Хи хи , ама ти май се шегуваш. Как може при много милионни шитове да смяташ че 5-7 е нормално при условие че пазара ги смята под номинална стойност.
                                7 лв на акция е над 1 500 000 000 /над Милиард и Петстотин милиона лева / бе човек и то за няколко служители актив + канцеларски материали .
                                Чудя се дори как е възможно пени стокс като Хим, Сирма и други въобще да присъсъстват в Софикс?
                                Компания която няма възможности и средства да изкупува акциите си поне на номинална стойност е като да дадеш пари на някой който не може да ти ги върне дори и наполовина.
                                / Това е лично мое мнение разбира се /
                                Last edited by MrSi; 12.01.2021, 02:01.
                                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Working...
                                X