Ще видим ли развръзка на тази мъка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И авиокомпания и две банки...
Ама не са само това причините.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПо тази позиция някой е хванат здраво за "топките" !!!! Може би посланието е да направи компромис със нещо …...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПринципно към момента има обективни причини акциите им да не са добре оценени.
Холдинга има голяма експозиция в туризма, а за бранша и 2021 не се очертава да е добра .......
Ама не са само това причините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Повечето от дращещите тук, не могат да разберат написаното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.. Я, я сметни и дай точно числа, ти го можеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе съм смятал, но да не се окаже, че пазарната им оценка е по-малка от експозицията им в ЧЕЗ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеEдва ли се интересуват да овътрят някакъв дребосък като мен …….. тук има друга игра непонятна и неосветлена за нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
овътря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Няма такъв който да му даде по 6 лв на акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
Коментар