If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
Блъскаха се ама тогава имаше фондове,чужденци с много пари а сега няма никой ,Муджо се надлъгва с 10-20 дребосъка и се чуди как да ги
овътря.
Помним как се блъскаха и за по-високи цени от 6 лева за акция.
Всъщност тук никога никой не е предсказвал кога и как точно ще рипне цената. Седиш и чакаш.
Тук мисля, че вече само Шаман може да помогне ! Освен да помолим Индианеца Ташунко да удари едно рамо ! Чудя се, защо след като Мажоритаря нехае за цената на акциите си не търси изход и продажба на някой външен инвеститор !
Тук мисля, че вече само Шаман може да помогне ! Освен да помолим Индианеца Ташунко да удари едно рамо ! Чудя се, защо след като Мажоритаря нехае за цената на акциите си не търси изход и продажба на някой външен инвеститор !
То пък бива тапи в групата че чак втръсва на човек.
Хората мигрират към по-горещи акции. И ще е така или докато свършат мераклиите за такава операция и акциите минат в играчи с по-дългосрочни амбиции или докато /ако/ се активира Алигатора
Г-н Алчен ,гледате ли как се развиват бойните действия?Всичко е лъжа и измама ,но само споменът остава кой,къде
и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.
Нищо не разбираш.. затова ще си платиш цената. Пари не ти трябват.. ще се стопят .. долара няма да стане 1.90 и байдан и тръмп са марионетки на ФЕД ако тръмп му дремеше за хората щеше да ги насочи към Фед а не към Капитолия ... Нима не знае какво ще направи вицето му.. СЪБУДИ СЕ.. идва световна инфлация..
Г-н Алчен ,гледате ли как се развиват бойните действия?Всичко е лъжа и измама ,но само споменът остава кой,къде
и колко пъти го е сложил на някого или са му го сложили.
Пазара плавно върви нагоре а тук плавно стоим на място ……. да питам участника дето се е нарекъл д-р с червена блуза на дебело тяло, дебело, …..….как си я представя ?
Без дивидент и без идеи и хаос като сегашния си я представям, като при другия брат- ZHBG... иначе ако се чудят как?-да наемат Голдман сакс, джей пи морган....
Пазара плавно върви нагоре а тук плавно стоим на място ……. да питам участника дето се е нарекъл д-р с червена блуза на дебело тяло, дебело, …..….как си я представя ?
Тук ще тръгнем, ако решат батковците. Имам въпрас на който предполагам няма кой да ми даде отговор:
-Колко от 239 646 267-те акции са в "наши" хора. Все си мисля, че 70-80 % от ФФ е в свързани и под свързани има предвид не само видимите такива.
Предполагам, че има голям продавач който без да желае натиска цената.
Проблемът е, че няма голям купувач и не могат да докарат такъв. Иначе кълват по 25 бройки да поддържат 250 млн. капитализация на свързания с тях HVAR, който има по-голяма капитализация от ХИМ-а...
Коментар