Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЗа да имаш такава ниска средна означава че си купил сто броя на цена 16 лв и евентуално ….. да си купил малко по-късно примерно на два кинта …… или си купил за 2000 лв на 80 ст
Тва човек - инвеститор с 4-5 К акции на ХИМ и 15-16 К акции на Зрънчо, веднага бе разкрит.....
Но е убаво да си спомним златното правило - не бройката е важна а качеството.....
пп Тва за акции или за жени се отнасяше...?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПримерно...
Имаш 150 дружества,от които 20 са борсови и служат само за да се прехвърлят дялове и бройки на нашите 'ора..
Останалите АД си имат директори, изпълнителни директори, надзорници и т.н., които получават отлични заплати...
1000 души всеки месец обезкървяват дружествата, щото всеки от тях участва в управлението на 3-5 фирми....
Всичко е законно, всичко е легализирано, всички данъци са платени....
И се върти центрофугата, едни пачки се изтрелват от центробежните сили, а вътре остава само дървото...
пп Това са съчинения под шипковия храст и няма никаква връзка с най-големия холдинг в БГ....
Верно си го описъл, ТАКАВА СИ Е ОБЩАТА КАРТИНА НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА, И НА ТОЗИ ФОН САЛЕДНА една сТАРА ПЛАНИНА НАДИГА ГЛАВА И ВИКА, вижте другите , нас ни оставете- ние сме примера с по над само милион и нещо си заплати от притежавани Дружества,- бълха Ви охапала , на фона на голямата КАРТИНААааа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Така се получава. На БФБ "топ" позиции са Мондованската перачница, щото тукащните банки са шит, но тамошните са бомба, куфарният/гаражния търговец на смарт джонжурийки всякакви дранкулки, супер разстежен, продава по цял свят от Амазон.
Аз нямам думи, защо се получава така, но затова е БФБ и затова не върви.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Така се получава. На БФБ "топ" позиции са Мондованската перачница, щото тукащните банки са шит, но тамошните са бомба, куфарният/гаражния търговец на смарт джонжурийки всякакви дранкулки, супер разстежен, продава по цял свят от Амазон.
Аз нямам думи, защо се получава така, но затова е БФБ и затова не върви.
Щом Хари или МСимов се появят на "терена" всичко живо се скрива от страх за Влиятелните Хора!!!
А прекият отговор си е, като как да оцени нещо си като баМки( независимо под чий надзор) , кога нема ни един мищурия пред тяхната сергия, ни хора даже сал Харния Хари!
- 1 like
Коментар
-
Най-добре да я ликвидират тази компания. Гледам заверените от одитор и съставени от счетоводители финансови отчети и ми се чини, че счетоводната е по-близо до 10 лева, а пък пазарът казва около левче. Да ликвидират ХИМ-а, че и мажо е безидеен, пък и ще вземе около 10 лева от акция, иначе ми изглежда беиздеен да накара пазарната да качва към счетоводната... дано не се окаже, че счетоводители и одигори грешат, пък пазарът при сегашните нива е прав ;(
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бях решил преди 3-4 месеца да излизам, но цената стана доста под средната и се отказах....
Търгува се в зоната на чистите, където всичко е възможно. Мисля, че правилно си решил.
ps. "Зоната на чистите", според мен е 20стинки, а "Чакалнята" е 40. Уточнявам тези подробности, за да не се тълкува като заяждане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Ти не беше ли споменал скоро, че си разпродал тук или за зрънчо е ставало въпрос?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Освен ако не иска да продава на сватята, кумата и тъщата.....
Лошото е, че на мажо хич не му пука за цената на акцията...Ако се появи някой чужд фонд или заблуден инвеститор, за 5 дни ще я вдигне 5 пъти....Нооо, имиджа е лайнян, американските фондове яко прецакани, а дребните направо наритани....
Така че, ще си менкаме ла..., пардон акциите и ще се погребем с тях.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧичо, имаш предвид, зрънчото ли?!
Това е як картон, гледайки по чарта май се поосвободил леко от фундмамента, (по Каро-теорията)
пп Какво значи 50-60 К загуба от едно дърво, когато навън вали сняг, ракията гали гърлото и душата а в леглото е меко и топло.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПримерно...
Имаш 150 дружества,от които 20 са борсови и служат само за да се прехвърлят дялове и бройки на нашите 'ора..
Останалите АД си имат директори, изпълнителни директори, надзорници и т.н., които получават отлични заплати...
1000 души всеки месец обезкървяват дружествата, щото всеки от тях участва в управлението на 3-5 фирми....
И се върти центрофугата, едни пачки се изтрелват от центробежните сили, а вътре остава само дървото...
пп Това са съчинения под шипковия храст и няма никаква връзка с най-големия холдинг в БГ....
Това е як картон, гледайки по чарта май се поосвободил леко от фундмамента, (по Каро-теорията)
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКак се краде..... я дай пример щото вече съм объркан
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Стига писа глупости от 2.20 те затапват теб
- 1 like
Коментар
Коментар