Как се краде..... я дай пример щото вече съм объркан
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМажо затапва цената щото иска да продава на тия нива
Освен ако не иска да продава на сватята, кумата и тъщата.....
Лошото е, че на мажо хич не му пука за цената на акцията...Ако се появи някой чужд фонд или заблуден инвеститор, за 5 дни ще я вдигне 5 пъти....Нооо, имиджа е лайнян, американските фондове яко прецакани, а дребните направо наритани....
Така че, ще си менкаме ла..., пардон акциите и ще се погребем с тях.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеМажо затапва цената щото иска да продава на тия нива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Така се получава. На БФБ "топ" позиции са Мондованската перачница, щото тукащните банки са шит, но тамошните са бомба, куфарният/гаражния търговец на смарт джонжурийки всякакви дранкулки, супер разстежен, продава по цял свят от Амазон.
Аз нямам думи, защо се получава така, но затова е БФБ и затова не върви.
Специално за хим сме видели цяла палитра от едната до другата крайност в отношенията към малките. Е няма как да се получи друго.
Кво ти е ви овно Алтерко, че Пиб-а прецака малките с увеличението, а?! Цената ще се влачи по корем до момента в който Цеко не му потрябва по-висока. Ревеш на луната ма няма смисъл.
Ходи реви пред управляващите БФБ и управляващите държавата. 11 години твоя гуру на когото се кланяше до земята лъже, маже и краде. Целия свят разбра, че сме най-крадливите. То навсякъде се краде ама наще го правят най-идиот ски с двете шепи пред всички, че и се хвалят. Понеже не вярвам това да не се вижда още от началото на членството ни в ЕС ама си траят щото кратуната им е удобна да си прокарват интересите. Не си мисли, че ЕЗ ще е панацея. Няма да е! Докато не се смени мисленето на управляващите ни, както и мисленето на народа надежда всяка остави. Седим си в ла*ната на дъното на ЕС, а след 3-4години на на дъното на ЕЗ/за нас ще го измислят дъното/. Няколко години и ще сме по след и и на балканите и в източна Европа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Така се получава. На БФБ "топ" позиции са Мондованската перачница, щото тукащните банки са шит, но тамошните са бомба, куфарният/гаражния търговец на смарт джонжурийки всякакви дранкулки, супер разстежен, продава по цял свят от Амазон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОт криза на криза и все движенията на юг хващаме, докогааа....
Седя и си чакам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТези дни излезнах оттук с най-голямата ми загуба и като %, и като абсолютна стойност в моята история. Все още мисля, че Химимпорт е доста подценена компания, но ми писна от шмекерии, неизвестни и т.н..!
Успех на държащите, наистина вярвам, че някой ден ще избухне.
Като хванеш друга растежна акция, изобщо няма да го мислиш повече това
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Напротив, нямаше да е вече трейдър, а вероятно сервитьор на морето.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Вярно е,че е щял да се е занули,но пък сега вече щеше да е трейдър с опит ,а не аматьорче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
WOW, сериозна аргументация.. ако някой е използвал същата при ниво 15 000 пункта и е скочил яко с къси, отдавна е занулил акаунтите!
Ти не инвестираш на финансовите пазари или поне не с реални суми нали? Само ги коментираш и открехваш незнаещите?
Коментар
-
Основната ми позиция за БФБ от 2016-та е тук. средната ми покупна е малко над 1,70...Януари-Февруари 2018та като стана над 2,50 си мислих да продам половината ама тъй като кеша не ми трябваше за нищо, и да го мисля къде да го прехвърлям се спрях. Надявам се някой ден ако наистина ми притрябват пари, че да се налагам да изкарвам, поне да е около средната ми. Вярвам, че пак ще се върне на тези нива, без много усилия. Успешна и ползотворна година пожелавам на всички "мъчители" на БФБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не си спомням ДАУ някога да е бил над 30 000 ,дано издържи поне до май преди.....
Ти не инвестираш на финансовите пазари или поне не с реални суми нали? Само ги коментираш и открехваш незнаещите?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар