Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя като купува и продава не говори. Той говори, когато трябва да ви накара вие да започнете да купувате. Дано съм отговорил на въпроса ти.той все е на обратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатя като купува и продава не говори. Той говори, когато трябва да ви накара вие да започнете да купувате. Дано съм отговорил на въпроса ти.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеИ аз разкарах 2500 ации с кеф
Остават 20000Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеА Батя защо го няма в тази тема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНякой продадоха и направиха добри пари днес
Остават 20000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПредвид, че беше писал, че отдавна си в играта - никога не подлагай чувството си на съмнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТака е, въпроса е че едните са реализирали печалбата, а други тепърва ще я чакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеА някои купиха и чакат добри пари, но утре.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеПредвид, че беше писал, че отдавна си в играта - никога не подлагай чувството си на съмнение.
Коментар
Коментар