Ташунарата излезе голяма ванга .Вече и аз се чудя дали няма да ударим дъното на дъната
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
каква отговорност мога да нося за човек който не познавам?!?!?!?
ти носиш ли отговорност за това което аз пиша???
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тези които отговарят за "Волатилния" дали ност отговорност за изявите му? (т.е, дали е вменяем)
ти носиш ли отговорност за това което аз пиша???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
абе направо разсипете варненските...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
Точно така Сап. Трябва да разсипем Хима и още много други. Само така можем да разсипем софииските мутри и мутрафони. Хихиихихххихиfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъна тоя шит.И още може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъна тоя шит.И още може.
и аз така мисля ...... доста спекуланти я бяха налазили и сега плащат сметката ....... страдат и останалите инвеститори...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ама аванта пица е по добре от студена вода при вирус.... ....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХима с по-ниска капитализация от холдинг Варна - безценно
И хим/цкб = 0.95, въпреки че според спецовете тук требело да е 1.3 поне.
И аз открих днес позиция тук на средно 99ст, пусто сърбежен спек да го....ма пак друго си е 60стинки де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХима с по-ниска капитализация от холдинг Варна - безценно
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой гледал ли е Фф?Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар