Тук продажбите вървят по всички правила ,който пишат големите книги ,когато има ликвидност....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Американските пазари падат, П/Е-то им е 20-30, а на Хим е 3, дивидентна доходност 6%....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Проблемът с тези цифри е, че напред във времето никой не знае как ще се променят, в следствие на вече калкулираната рецесия. Очевидно консенсусът за ХИМ е, че влошаването на показателите ще е много драматично, може би дори, че няма да има и дивидент. В никакъв случай не казвам, че точно така ще се случи, но с това си обяснявам срива на цената, доколкото коментираме фундаментални причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Никакъв консенсус няма, просто там като пръднат, тук се насираме. Освен това паниката е жестока, а и повечето сме духали сериозно кашата, та се пазим сега. Отделно дребните манипулацийки на хора, които искат да купят евтино, та плашат цацата. Гръмнали 2-3 репа и т.н. Аз имам още 20-30% кеш, които мога да вкарам на БФБ сега и може би ще ги вкарам другата седмица, не съм решил. Имам акции тук, осреднени на 1,40, не съм купувал или продавал през настоящата седмица, засега само гледам мача отстрани
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Проблемът с тези цифри е, че напред във времето никой не знае как ще се променят, в следствие на вече калкулираната рецесия. Очевидно консенсусът за ХИМ е, че влошаването на показателите ще е много драматично, може би дори, че няма да има и дивидент. В никакъв случай не казвам, че точно така ще се случи, но с това си обяснявам срива на цената, доколкото коментираме фундаментални причини.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Американските пазари падат, П/Е-то им е 20-30, а на Хим е 3, дивидентна доходност 6%....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеПета позиция по текущи цени. С над 50% по-евтин от Градус. По-евтин от Спиди. Има нещо сбъркано в тая картинка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнениеМоже и да падне още, аз си напазарих по 1лв не съм алчен
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Продалия в понеделник големия пакет с заслужи бонуса. Цената ми се струва че се е запътва стабилно под 1 лв след като някои се наиграят днес. Надеждата ви е само в алигатора, но едва ли е толкова глупав да ви помага в "осредняването".
Даже да задържи положението на нула и нагоре ....какво от това да се превърне в донор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДнес ще браним ли лева .
Коментар
Коментар