IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук продажбите вървят по всички правила ,който пишат големите книги ,когато има ликвидност....

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

Американските пазари падат, П/Е-то им е 20-30, а на Хим е 3, дивидентна доходност 6%....
      Абе ти не беше ли големия продавач? Нали ни обеща тържествено, че няма да има повече изсипвания. Какво стана?

Коментар

• Хахахахахахахаха!!!! Хима така наремения Потъник потъна на 1.01 лв.Къде е безкоза да коментира бруталното рали . Хахахахаха !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

Проблемът с тези цифри е, че напред във времето никой не знае как ще се променят, в следствие на вече калкулираната рецесия. Очевидно консенсусът за ХИМ е, че влошаването на показателите ще е много драматично, може би дори, че няма да има и дивидент. В никакъв случай не казвам, че точно така ще се случи, но с това си обяснявам срива на цената, доколкото коментираме фундаментални причини.
          Що дрънкаш глупости в несвяст!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Никакъв консенсус няма, просто там като пръднат, тук се насираме. Освен това паниката е жестока, а и повечето сме духали сериозно кашата, та се пазим сега. Отделно дребните манипулацийки на хора, които искат да купят евтино, та плашат цацата. Гръмнали 2-3 репа и т.н. Аз имам още 20-30% кеш, които мога да вкарам на БФБ сега и може би ще ги вкарам другата седмица, не съм решил. Имам акции тук, осреднени на 1,40, не съм купувал или продавал през настоящата седмица, засега само гледам мача отстрани
            Съгласен съм. Аз това го написах малко като теоретическа хипотеза - какво би трябвало да означава тази цена, ако презумпцията е, че пазарът е винаги прав и оценява точно фундамента и бъдещите ефекти върху него.

Коментар

Проблемът с тези цифри е, че напред във времето никой не знае как ще се променят, в следствие на вече калкулираната рецесия. Очевидно консенсусът за ХИМ е, че влошаването на показателите ще е много драматично, може би дори, че няма да има и дивидент. В никакъв случай не казвам, че точно така ще се случи, но с това си обяснявам срива на цената, доколкото коментираме фундаментални причини.
              Никакъв консенсус няма, просто там като пръднат, тук се насираме. Освен това паниката е жестока, а и повечето сме духали сериозно кашата, та се пазим сега. Отделно дребните манипулацийки на хора, които искат да купят евтино, та плашат цацата. Гръмнали 2-3 репа и т.н. Аз имам още 20-30% кеш, които мога да вкарам на БФБ сега и може би ще ги вкарам другата седмица, не съм решил. Имам акции тук, осреднени на 1,40, не съм купувал или продавал през настоящата седмица, засега само гледам мача отстрани
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Американските пазари падат, П/Е-то им е 20-30, а на Хим е 3, дивидентна доходност 6%....

Коментар

Удри вуйчо! Сега се правят мангизи.

Коментар

Пета позиция по текущи цени. С над 50% по-евтин от Градус. По-евтин от Спиди. Има нещо сбъркано в тая картинка...

Коментар

• Брей, че голям сеир. Аз мисля да стискам още и на 80 стинки да се включа, а гледайки какво се случва, ще е тия дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                        Може и да падне още, аз си напазарих по 1лв не съм алчен
                        Ако държиш на тази цена сложи си поръчка и по всяка вероятност днес пак ще ти сипят в изобилие. Но не ти препоръчвам.

Коментар

• Може и да падне още, аз си напазарих по 1лв не съм алчен

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Продалия в понеделник големия пакет с заслужи бонуса. Цената ми се струва че се е запътва стабилно под 1 лв след като някои се наиграят днес. Надеждата ви е само в алигатора, но едва ли е толкова глупав да ви помага в "осредняването".
                            Алигатора има застраховател , аеропревозвач , хотели и туристи и ПФ....кеш требва...
                            Даже да задържи положението на нула и нагоре ....какво от това да се превърне в донор...

Коментар

• Пета позиция по текущи цени. С над 50% по-евтин от Градус. По-евтин от Спиди. Има нещо сбъркано в тая картинка...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Днес ще браним ли лева .
                                Продалия в понеделник големия пакет с заслужи бонуса. Цената ми се струва че се е запътва стабилно под 1 лв след като някои се наиграят днес. Надеждата ви е само в алигатора, но едва ли е толкова глупав да ви помага в "осредняването".

Коментар

Working...
                                X