И днес ли ще спираме търговията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес ще е мазало по борсите.Хима днес на 1 лв го виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska
Аре не с рогата с които постоянно влизаш.
Истината не означава, че е злоба, Струва ми се, че нещо си пристрастен а? Я кажи с колко иляди се "усредни"
"А милионите !? какво става с тях ли? Нищо неестествено, ..топят се, ..като ланшния сняг"
хайде лягай сега да спиш спокойно...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеДа изразя и аз своето овчарско мнение: на купилите тук на 1.05/1.15 лв -поздравявам ви и вие ще спечелите нещо ,но закупилите на 0.8 лв ще спечелят преди вас и почти сигурно повече .Азе за сега само гледам ,но може и да купя,ако ми устискат гащите
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlik5 Разгледай мнение
Напълно съгласен !!!
Тези успяха да осерат даже и пенсионните си дружества !
Виж пенсионните фондове на Съгласие конвертираха лихвоносните си облигации в ЦКБ на цена 3,23 лв,а сега цената е към левче!
Да не говорим,че и лихва щяха да вземат.!!!!
А за цената на другите дъщерни ,където Съгласие има доста - ЗХБГ,ГАЗ,БРП - да не говорим
Да не говорим и за цената на самия ХИМ ,където наскоро купиха десетина милиона акции повече от 2 пъти по-скъпо .
Вече и балоните при ХВарна,Галата,Химснаб,Ексклюзив пропърти и т.н. вече не помага....
Май ще бягаме от тях !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska
казах само, че всичко е осрано. без излишни философии
Напълно съгласен !!!
Тези успяха да осерат даже и пенсионните си дружества !
Виж пенсионните фондове на Съгласие конвертираха лихвоносните си облигации в ЦКБ на цена 3,23 лв,а сега цената е към левче!
Да не говорим,че и лихва щяха да вземат.!!!!
А за цената на другите дъщерни ,където Съгласие има доста - ЗХБГ,ГАЗ,БРП - да не говорим
Да не говорим и за цената на самия ХИМ ,където наскоро купиха десетина милиона акции повече от 2 пъти по-скъпо .
Вече и балоните при ХВарна,Галата,Химснаб,Ексклюзив пропърти и т.н. вече не помага....
Май ще бягаме от тях !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха! Прав си !! Още в понеделник преведох пари в посредника да ми зареди платформата.Чакам велика игра идните месеци .
явно нищо не си купил за пореден път...Last edited by polki; 11.03.2020, 22:59.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахахаха ! Типичен български Ганьо си.Хем си гол хем ербап го даваш.А всъщност си цървулан.Бъди по-скромен.Едва ли някой те взима на сериозно.
При това нежен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Сега разбрах, какво правиш в чужбината и как си изкарваш прехраната!
Предполагах го, но вече съм сигурен.
Това обяснява поведението ти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеУтре ще е интересно...Америка в красиво зелено....
П.с. Между другото далечния изток пак е тъмно червен...
Коментар
Коментар