IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    Не е ли рано да се радваме бе хора? Видяхте как се играе, отиваме ударно до 1,45, вчера пак до 1,39. Вчера защо не писахте, че излитаме, Ако утре пак удари 1,39 какво правим Аз бях пуснал поръчка да продам на 1,45 преди 2 дни ама се полакомих, махнах и после се сурна надолу към 1,39, а иначе щях да съм доволен от едни 4-5% Сега чакаме.
    Пешо на тая ситуация се радват само лузарите аматьори.Опитните наблюдават.Правилно си забелязал движението.Остави ги да си плямпат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ти ходи да си доиграеш демото на бфб.Какви инвестиции имаш ти че да те приемам на сериозно.
      Тук не си прав !!!
      Нееднократно си е писал инвестициите и предполагам са доста повече от твоите !

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        А 0т този момент нататък на къде ще да е ??? Ама не го усуквай много...
        Очаквам някакъв минимален ръст след нова година с последваща разпродажба при много играчи.Според мен сериозните големи инвеститори няма да влязат скоро поради политическата обстановка в Европа и неясното бъдеще на икономиката и.Тепърва предстоят интересни събития.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Не е ли рано да се радваме бе хора? Видяхте как се играе, отиваме ударно до 1,45, вчера пак до 1,39. Вчера защо не писахте, че излитаме, Ако утре пак удари 1,39 какво правим Аз бях пуснал поръчка да продам на 1,45 преди 2 дни ама се полакомих, махнах и после се сурна надолу към 1,39, а иначе щях да съм доволен от едни 4-5% Сега чакаме.
          Напълно си прав, като нищо могат да ни залеят с кофата пак към изходно положение !

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            не духа вятъра, а ти
            и още дълго ще духаш ''чепа''
            Това последното при теб не е излизало от устата ти от април 2014 .

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              - Оставете го "маминия сладък Ташко" на мира да си дочете книжките, че може и да уцели къде пролет !

Още не е препоръка - риска всеки сам си носи !
              Ти ходи да си доиграеш демото на бфб.Какви инвестиции имаш ти че да те приемам на сериозно.

Коментар

Ти как мислиш дали съм схванал след като още преди година и половина казах на къде ще духа вятъра.
                не духа вятъра, а ти
                и още дълго ще духаш ''чепа''

Коментар

Ти как мислиш дали съм схванал след като още преди година и половина казах на къде ще духа вятъра.
                  А 0т този момент нататък на къде ще да е ??? Ама не го усуквай много...
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    Не се подигравайте с нещастието на ташака
                    Да нямаш впредвид себе си дето се наби на скъпите артии.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                      Ако един човек стои достатъчно дълго на БФБ, дори и да не разбира от коефиценти фундамент и техн. анализ, той би се научил поне да хваща сантимента, така че ташо може и да пише и да ви дразни, но ако има малко усет би схванал от де духа вятъра. До средата на декември тренда е Ъп, до там някъде ще е корекцията на низходящия тренд, след това ще видим, може и да се окаже че тренда се обръща, но това с времето, че не се знае нашите родни политици какво могат да измислят, и да прецакат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        не са само празни надеждите му

винаги чака да му се потвърди тренда и започва да купува на 20-30% по-скъпо след което цената се връща в изходно положение
                        Дали е така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Усещам че ташака ще си остане само с празните надежди
                          Значи нямаш никакво усещане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Много хубаво, само че на магазина не приемат обещания, а реални пари, КОИТО ПРАВИМ В МОМЕНТА ОТ ХИМА. Гагарин мога да си купя във всеки един момент. Мога да си купя и други акции.. ОБАЧЕ СЕГА СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ, ЗАЩОТО тя расте СЕГА.

СЕГА е ключовата дума, която все ти убягва във вземането на инвестиционни решения. След това отключваш ядът и завистта си и започваш, да плюеш по ОЧЕВИДНО растящи позиции.

Можеш да купиш във всеки един момент ,но ако отчета който излиза тези дни е много добър ще купиш с 15 % по скъпо най малко защото големите ще лапнат на 44,45 лв бройките веднага а останалите на следващите нива са кът .....ако пък не ,ще ти призная правото на верна прогноза.....

Коментар

• Не е ли рано да се радваме бе хора? Видяхте как се играе, отиваме ударно до 1,45, вчера пак до 1,39. Вчера защо не писахте, че излитаме, Ако утре пак удари 1,39 какво правим Аз бях пуснал поръчка да продам на 1,45 преди 2 дни ама се полакомих, махнах и после се сурна надолу към 1,39, а иначе щях да съм доволен от едни 4-5% Сега чакаме.

Коментар

• Входа започна да става тесен. Виждат ми се поизнервени някои копувачи. Как няма да са изнервени като това е една от най - ликвидните акции. Каквото и да си говорим ХИМА е подценен в момента и то много

Коментар

Working...
                                X