Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТози е или ник на полки или от дружинката........
Това с хима ги изкара от равновесие...... а като гледам и ще продължи....
продажбите ще са големи май ....или мажо щеше като в ССВ да излезе с голи гърди да брани на тези нива а той кротува и купува по 100 бройки...в горно положение....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеСигурно му е трябвало кеш да участва за Сирма, след това вече не продава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМонти, аз като вляза в някой мол и виждам колко хора има вътре и на какви цени пазаруват, като изляза на улицата виждам какви автомобили се карат, като търся имот и виждам 10% ръст от началото на годината, като тръгнах да търся място за почивка през септемврииските празници ми беше изключително трудно да намеря свободно място, а като се връщах имах чувството че 1/2 България се връща от гърция и банско. Така че не съм сигурен дали хората нямат пари или само плачат че нямат. Банковата система си е стабилна, и всички сме наясно че най-лошото мина. Правителството сигурно не е най-доброто, но обективно погледнато с тази парламентана конфигурация е по-добре от перманентни избори. Така че найстина е въпрос на гледна точка.
Само че аз виждам нещата по друг начин....
Всяка седмица посещаваме по два пъти мола на Стамболииски....
Само че посещенията са с цел кино ,кафе , обяд а някой и безплаатен интернет....
Пълно е с ученици от околните училища.....паркинга е пълен ама се използва за паркиране ,защото оттам почва зелена зона ....
Иначе магазините са празни..... има един ,два магазина с боклучета и там е по пълно....
Това за мола я влез в илиенци и там е пълно и женския пазар....
Туризма бях по морето ...по севера ....слаба работа тази година....ходят на почивка уйкенда....
За гърция с една кола /две семейства/ на 100 километра и там също за по едно кафе.....с преспиване..... или с автобуса сутрин от Парламента ....и вечерта се връщат....
та така...А извън София и Пловдив е тръгнало на пълна съсипия.....
североизток ,северо запад ,запад , югоизток без морето ,юг....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеА зададе ли си елементарния въпрос аджеба откъде хората имат пари
Задай си го и помисли с главата си за отговора - улеснил съм те донякъде с червения текст гореМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМонти, аз като вляза в някой мол и виждам колко хора има вътре и на какви цени пазаруват, като изляза на улицата виждам какви автомобили се карат, като търся имот и виждам 10% ръст от началото на годината, като тръгнах да търся място за почивка през септемврииските празници ми беше изключително трудно да намеря свободно място, а като се връщах имах чувството че 1/2 България се връща от гърция и банско. Така че не съм сигурен дали хората нямат пари или само плачат че нямат. Банковата система си е стабилна, и всички сме наясно че най-лошото мина. Правителството сигурно не е най-доброто, но обективно погледнато с тази парламентана конфигурация е по-добре от перманентни избори. Така че найстина е въпрос на гледна точка.
А зададе ли си елементарния въпрос аджеба откъде хората имат пари
Задай си го и помисли с главата си за отговора - улеснил съм те донякъде с червения текст горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Въпрос на гледна точка ,за едни чашата е полупразна ,за други полупълна.....
Нито икономиката е в правилната посока , нито хората развързаха кесиите защото нямат , нито правителството е правилното и работещото ,нито около нас е цвете ,нито ЕС е цвете ,нито туризма е цвете ,нито банковата система е цвете ,нито дълговете намаляват....та така.... а минфина е пълен идиот....Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеТова за съжаление си е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
а минфина е пълен идиот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеАбе ако ти трябва цена и все пак си намерил инвеститори да ти купят акциите, то означава че рисковете са калкулирани от инвеститорите. А аз лично въпреки че не съм от най-големите оптимисти все пак виждам че икономиката върви в правилната посока, хората развързаха кесиите и се харчи, което си е стимул за икономическо развитие
Въпрос на гледна точка ,за едни чашата е полупразна ,за други полупълна.....
Нито икономиката е в правилната посока , нито хората развързаха кесиите защото нямат , нито правителството е правилното и работещото ,нито около нас е цвете ,нито ЕС е цвете ,нито туризма е цвете ,нито банковата система е цвете ,нито дълговете намаляват....та така.... а минфина е пълен идиот....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе смяташ ли че все пак трябва да има някакви икономически и политически причини за качването......
А не това ,че всички дребни са се напълнили със тимуровци......Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеВсеки голям продавач от време на време излиза в почивка, Може да му е почивен ден.
Коментар
Коментар