IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    ще има и такива, които ще си останат само с ''лулата'' в ръката
    Хахаха забавен си.Да ти кажа само че има една поговорка:"По-добре врабче в ръката отколкото орел в небето."

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Този е или ник на полки или от дружинката........
      Това с хима ги изкара от равновесие...... а като гледам и ще продължи....
      продажбите ще са големи май ....или мажо щеше като в ССВ да излезе с голи гърди да брани на тези нива а той кротува и купува по 100 бройки...в горно положение....
      Не е препоръка....
      Ами не им е лесно да преглътнат загуби от 15-20 к.Уж пълнеха да изкарат някой лев а то излезе че ще трябва първо загубите да избият.Както и да е те ще се оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
        Сигурно му е трябвало кеш да участва за Сирма, след това вече не продава....
        Уви не, днес Елана отново продава

Коментар

• Митоо, зададоха ти въпрос редно е да отговориш...

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
            Монти, аз като вляза в някой мол и виждам колко хора има вътре и на какви цени пазаруват, като изляза на улицата виждам какви автомобили се карат, като търся имот и виждам 10% ръст от началото на годината, като тръгнах да търся място за почивка през септемврииските празници ми беше изключително трудно да намеря свободно място, а като се връщах имах чувството че 1/2 България се връща от гърция и банско. Така че не съм сигурен дали хората нямат пари или само плачат че нямат. Банковата система си е стабилна, и всички сме наясно че най-лошото мина. Правителството сигурно не е най-доброто, но обективно погледнато с тази парламентана конфигурация е по-добре от перманентни избори. Така че найстина е въпрос на гледна точка.
            няма се караме за глупост.......
            Само че аз виждам нещата по друг начин....
            Всяка седмица посещаваме по два пъти мола на Стамболииски....
            Само че посещенията са с цел кино ,кафе , обяд а някой и безплаатен интернет....
            Пълно е с ученици от околните училища.....паркинга е пълен ама се използва за паркиране ,защото оттам почва зелена зона ....
            Иначе магазините са празни..... има един ,два магазина с боклучета и там е по пълно....
            Това за мола я влез в илиенци и там е пълно и женския пазар....
            Туризма бях по морето ...по севера ....слаба работа тази година....ходят на почивка уйкенда....
            За гърция с една кола /две семейства/ на 100 километра и там също за по едно кафе.....с преспиване..... или с автобуса сутрин от Парламента ....и вечерта се връщат....
            та така...А извън София и Пловдив е тръгнало на пълна съсипия.....
            североизток ,северо запад ,запад , югоизток без морето ,юг....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              А зададе ли си елементарния въпрос аджеба откъде хората имат пари
              Задай си го и помисли с главата си за отговора - улеснил съм те донякъде с червения текст горе
              Приеми че съм прост и искам да прочета твоите разсъждения, а после да ги обсъдим.
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Монти, аз като вляза в някой мол и виждам колко хора има вътре и на какви цени пазаруват, като изляза на улицата виждам какви автомобили се карат, като търся имот и виждам 10% ръст от началото на годината, като тръгнах да търся място за почивка през септемврииските празници ми беше изключително трудно да намеря свободно място, а като се връщах имах чувството че 1/2 България се връща от гърция и банско. Така че не съм сигурен дали хората нямат пари или само плачат че нямат. Банковата система си е стабилна, и всички сме наясно че най-лошото мина. Правителството сигурно не е най-доброто, но обективно погледнато с тази парламентана конфигурация е по-добре от перманентни избори. Така че найстина е въпрос на гледна точка.

А зададе ли си елементарния въпрос аджеба откъде хората имат пари
                Задай си го и помисли с главата си за отговора - улеснил съм те донякъде с червения текст горе

Коментар

Въпрос на гледна точка ,за едни чашата е полупразна ,за други полупълна.....
                  Нито икономиката е в правилната посока , нито хората развързаха кесиите защото нямат , нито правителството е правилното и работещото ,нито около нас е цвете ,нито ЕС е цвете ,нито туризма е цвете ,нито банковата система е цвете ,нито дълговете намаляват....та така.... а минфина е пълен идиот....

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                    Това за съжаление си е така.
                    не се сещам за друг човек, който е казал на шефа на партията си, че иска да става милионер и в резултат на това го правят финансов министър!

Коментар

а минфина е пълен идиот....
                      Това за съжаление си е така.

Коментар

Абе ако ти трябва цена и все пак си намерил инвеститори да ти купят акциите, то означава че рисковете са калкулирани от инвеститорите. А аз лично въпреки че не съм от най-големите оптимисти все пак виждам че икономиката върви в правилната посока, хората развързаха кесиите и се харчи, което си е стимул за икономическо развитие

Въпрос на гледна точка ,за едни чашата е полупразна ,за други полупълна.....
                        Нито икономиката е в правилната посока , нито хората развързаха кесиите защото нямат , нито правителството е правилното и работещото ,нито около нас е цвете ,нито ЕС е цвете ,нито туризма е цвете ,нито банковата система е цвете ,нито дълговете намаляват....та така.... а минфина е пълен идиот....

Коментар

Не смяташ ли че все пак трябва да има някакви икономически и политически причини за качването......
                          А не това ,че всички дребни са се напълнили със тимуровци......
                          Абе ако ти трябва цена и все пак си намерил инвеститори да ти купят акциите, то означава че рисковете са калкулирани от инвеститорите. А аз лично въпреки че не съм от най-големите оптимисти все пак виждам че икономиката върви в правилната посока, хората развързаха кесиите и се харчи, което си е стимул за икономическо развитие

Коментар

• Трудно ще върви цената надолу тук.

Коментар

• Идва края на годината и трябва да се изкарва доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Всеки голям продавач от време на време излиза в почивка, Може да му е почивен ден.
                                а голямите купувачи ?

Коментар

Working...
                                X