Явно е така …..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеАз вчера купих малко и вече се чувствам прецакан,трябваше да поизчакам още малко
Най-добре продавай още с отварянето и после купувай като падне по-долу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениеТашунарата излезе голяма ванга .Вече и аз се чудя дали няма да ударим дъното на дъната
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ок, пресилих го, но много невменяемост има. Ами защо трябва да си разсипва, кажете нещо за компанията!
долу писаха:
Само така можем да разсипем софииските мутри и мутрафони......... направо с тях да започне
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
каква отговорност мога да нося за човек който не познавам?!?!?!?
ти носиш ли отговорност за това което аз пиша???
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
тези които отговарят за "Волатилния" дали ност отговорност за изявите му? (т.е, дали е вменяем)
ти носиш ли отговорност за това което аз пиша???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
абе направо разсипете варненските...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
Точно така Сап. Трябва да разсипем Хима и още много други. Само така можем да разсипем софииските мутри и мутрафони. Хихиихихххихиfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъна тоя шит.И още може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотъна тоя шит.И още може.
и аз така мисля ...... доста спекуланти я бяха налазили и сега плащат сметката ....... страдат и останалите инвеститори...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар